Forumunuzda uzun yıllardır bilgilerini bizimle paylaşan Murat Akın büyüğümüzün ani vefatını büyük bir teessürle öğrendik.
Kendisinin forum ve bizim üzerimizde çok büyük bir emeği vardı.
Sakin tabiatlı, her soruyu sabırla yanıtlayan, her zaman hayır ile yadedeceğimiz bir büyüğümüzdü.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Baki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş.
4 Beğeni
Yıllarca bu forumda kendisinden çok eğitim aldım,bu sektörde bir yere vardıysam üzerimde hakkı büyüktür,mekanı cennet olsun inşallah
1 Beğeni
Allah rahmet eylesin. Çok şey kattı çok şey öğretti her ölüm erken ya Murat hocam mekanın cennet olsun. Armasad fuarı’nda yüzyüze tanışmıştık. Yıllardır bize yardımcı olmuştu. Yolun açık olsun.
Allah rahmet eylesin.
Arıcılık camiasında emeği çok olan her soruya beyefendi bir şekilde cevap veren bir büyüğümüzdü.
erol34
Şubat 12, 2025, 6:56ös
5
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.
AGG
Şubat 12, 2025, 7:20ös
6
Mekanı cennet olsun inşallah, Allah rahmetiyle muamele eylesin.
1 Beğeni
mekanı cennet olsun inşallah. çok değerli büyüğümüzdü.rabbim sevenlerine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
cihat
Şubat 14, 2025, 1:31öö
9
Mekânı cennet olsun murat hocamın yüce mevlam rahmet eylesin. Çok sevdiğim bir abiydi.Bilgi deryasından çok faydalandım .Allah razı olsun.
1 Beğeni
gureba
Şubat 14, 2025, 4:32öö
10
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arıcılığa başladığım ilk yıllarda çok yardımı oldu bana bugün forumda ne var ne yok bakayım dedim haberi görünce üzüldüm.
1 Beğeni
NUJMAN
Şubat 18, 2025, 1:21ös
12
Üzerimizde ki hakkı ödenmez. Bitmek tükenmek bilmeyen sabrı ile bize hep yol gösterdi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah…
2 Beğeni
Allah (C.C.) rahmet eylesin.
Çok değerli bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.cok sevdigim bir buyugumdu
Allah mekanını cennet eylesin. Üzerimizde çok emeği var. Çok üzüldüm
Necved
Mart 10, 2025, 1:49ös
17
Hocamızın bilgilerinden sessiz sessiz faydalandık, Allah gani gani rahmet eylesin.