Bu gün sitemize bakıyorum 3152 üye 18238 mesaj bu tabiki onur ve gurur duyulması
gereken başarı.
Bu başarı yöneticilerin , ustalarımızın , üstadlarımızın (üstadlarımızı tüm üyeler biliyor)
hocalarımızın ve biz üyelerin.
Bütün mesajları okuyorum , önemlilerini arşivliyorum , hepsinde de bir ameli öğretimin ifadesi
olduğunu biliyorum.
Affınıza sığınarak bazı mesajların renkli olması şahsen benim gözlerimi aşırı derecede yoruyor.
Renkli , büyük harfli olan mesajları çabuk okuyup geçmek istiyor , anlam ve manasınıda
kaçırıyorum.
Selamlar…Saygılar olsun.
egehan
Haziran 7, 2010, 7:05ös
2
Sizinle aynı fikirdeyiz.
Renkli veya büyük harfle yazılan yazıları ne tesadüf ben de okumuyorum/okuyamıyorum.
Neden komple yazı renkli yazılır bunu da anlamış değilim.
İlgi çeken şeyin içerik olduğunu anlamakta neden bu kadar zorlanıyoruz anlamış değilim…
ozo
Haziran 8, 2010, 2:34öö
3
Büyük harflerle yazmak bildiğim kadarıyla bağırarak konuşmakla aynı anlamda kullanılıyor nette, ve kullanmamaya özen göstermeliyiz.
renkli yazıda ise, yazılan yazının belirgin olacağı düşünülerek yazılmış olduğu kanısındayım tamamı renkli yazılan yazıları ciddiye alıp okumuyorum ama bir olayı belirtmek için satır aralarına serpiştirilirse güzel oluyor özelliklede internet adresleri (linkler) renkli, kalın yada italik oldumu belirginleşiyor.
forumda tamamı renkli yazı kullanmamalıyız bence.
Arıcı kardeşlerimizin nazari ve ameli bilğilerini hatta anılarını burada okumak , paylaşmak benim ve
çoğu üyeler için , sonu olmayan mutluluk , hasret diye düşünüyorum.
Affınıza sığınarak RENKLİ yazılan iletileri kendi adıma okumama kararındayım. Çünki gözlerimi aşırı
derecede yorduğundan hiçbirşey anlıyamıyorum.
Selamlar…Saygılar olsun…
Sayın Şeref KORKMAZ:
Namütanahi olsun demişsiniz yazı içindeki anlam olarak olmasın gibi olmuş.
Namütanhi türkçe karşılığı olarak “sonsuz” demek, burada daha çokta “değişik” anlamına kullanılmış.
Sayın:Murat AKIN
Güzel ve mükemmel olan sitemizin ; bu yazılan mesajlarla sonsuz , ölümsüz bir eser olarak
kalmasını. Oluşturduğum arşivimle de , bizden sorada arıcı olmak isteyenlere bir ansiklopedi gibi
(namütenahi) ölümsüz olsun düşüncelerimle böyle başlık atmıştım.
Böyle anlamanızı istirham ederim.
Selamlar...Saygılar olsun
Sayın Korkmaz.
Bende sizin gibi burada yazılan yazılar için; bir şeyler öğrenmek, faydalanmak isteyenlere ansiklopedi görevi
ifa edeceği kanısındayım. Sizi gerçekten tebrik etmek istedim. Sevgi saygılarımla.