nasıl yeni konu açabilirim

alalım satalım bölümünde yeni konu bölümü yok nasıl yeni konu açabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

100 iletiyi geçin açılır size yeni konu aç tuşu :smiley:

Öyle 2 iletiyle alalım satalım bölümünde konu açmak yasak.

Okuyun siz sadece ilanları şimdilik :wink:

Allaaaah tam ilan verilecek forum. Hazır bir sürü arıcı da var. ;D

Hoşgeldiniz demek isterdim ama :-\

Bizdemi satsak bişeyler acaba? :wink:

böyle sözler söylicenize alım-satım bölümünü kapatmanızı öneririm insanlara kırıcılık deil.yapıcılık yakışır…

Sayın emekçi, kullanıcı adınız çok güzel…

Emek verenler genelde eleştirir.

Emek vermeden eleştirmek sizce doğru mu?

Ne satmayı planlıyorsunuz, buraya yazın yardımcı olunsun.

tabiki emek verdim arıcılıkla geçimimi sağlıyorum bir insana bu kadar alaycılıkla eleştirmek doğrumu sizce ben ilanımı verdim zaten bu foruma ihtiyacım yok o konuda

İhtiyacınız hiç olmasın inşallah bundan sonra da…

Emekçi arkadaşım hoş geldin…
Evet insanlara kırıcılık değil yapıcılık yakışır.
Alalım satalım bölümüne hemen üye olup bir şeyler satmak isteyen arkadaşlar dadanmıştı…Bir şekilde engenlendi demekki…Doğrusu da bu değil mi?Hele bir tanışalım satma işi nasılsa olur,alınganlık yok öyle…
10-15-20 hatta 50 senelik arıcı olabiliriz,öğreneceğimiz çok şey var daha,öğrenmenin yaşı yok.yeniden hoş geldin Samsun’a selam olsun.

Bu forumun en güzel yönü;

Fikir ve bilgi pazarı olması. Başka yerde bulunmaz.

aslında ben bişey farkettim yazmam doğrumu karar veremedim aman yassam nolcak ya siteni patronu cerceve delme aparatı vessayire mehmet gencünal abi olkalik asit aparatı imalatı yapıyormuş fakat kendi forumlarında bile ağzından duymadık diyer yandan merabalar ben yeni üyeyim bunu satıyorum gibi iletiler aslında onlarda reklam yapıcak kadar mesajları var yani bini aşmışlar neden bizi mahrum bırakıyorlar selamlar

Hakikaten alındıysanız ve bu foruma geliş amacınız öncelikle ürün pazarlamak değil bildiklerinizi paylaşmaksa, Birdaha bende bu tür konulara yorum yazmayacağım buyrun bekliyorum paylaşımlarınızı.

Bakın siz kendiniz yazmışınız haydi kaynaşalım önce. Size göre kaynaşmak için önce alışveriş yapmak gerekiyorsa orası başka.

Merak ettim şimdi.Ne ilanı verecekti acaba ?

color=yellow]Sn. Ahmet Arslan abi sizi sanki tanıyor gibiyim!
Acaba hiç Aydın tarafında bulundunuz mu?[/color]

Alalım-Satalım bölümü aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık deyiminin güzel bir örneği.

Forum ortamları artık sosyal kulüplerle benzerlik gösteriyor. Bir kulübe üye olduğunuz zaman, önce insanlarla tanışırsınız, kulübün ilgi alanında katkılarda bulunursunuz. Satışa yönelik bir iş yapıyorsanız, sizi tanıyanlar zaten talep eder.

Forum üzerinden, alalım satalım bölümünde hiç ilanı olmadığı halde, satış yapan bir çok arkadaşımız var.

Arıcı olarak kovan ihtiyacım olduğunda ilk önce kime soracağım? Elbette forum üzerinde aktif bilgi paylaşımı yapan arkadaşlarıma.

Çünkü bilgi paylaşımı ALIŞ-VERİŞ mantığıyla yapılmaz, VERİŞ-ALIŞ mantığıyla yapılır. Önce vermekten imtina etmeyen arkadaşlarımla alışveriş yapmayı tercih ederim.

Bir kulübe üye olup, henüz kimse ile arkadaşlık kurmadan, ortamda birşeyler paylaşmadan, insanlara hemen birşeyler pazarlamaya başlarsanız, doğal olarak ortamdan tepki alırsınız.

İlk mesajını Alalım-Satalım bölümüne yazmak isteyen arkadaşlarımız bunu dikkate alsın.

Bu bölüme yazmak için en az 5 mesaj sınırı koymuştuk. Fakat sadece bu sınırı aşmak için “geyik” yapan üyeler yüzünden mesaj sınırı epey bir yükselttik.

Forumumuz öncelikli olarak bilgi paylaşım sitesi. Pazarlamaya yönelik bir alan olarak kullanılmak istenmesi, en başta üyelerimizi rahatsız ediyor.

Dengemizi böyle bulduk; forum yöneticileri olarak, forum ortamını kullanmaya yönelik firmalar tarafından yapılan ticari tekliflerin hiçbirini, bu yüzden kabul etmiyoruz.

Halil Bilen sık sık benim sabırlı oluşumdan dem vurur. Bazen öyle mesajlar geliyor ki, sabır taşında ince çatlaklar oluşuyor :slight_smile:

Derdi pazarlama olan bir arkadaşımızın üyeliği reddedilmiş, mailime gelen mesajı yorumsuz yayınlıyorum:

selami SARIAYDIN Kime: bana

ayrıntılar 13:51 (1 saat önce)

ÜYELİK TALEBİM NİYE KABUL EDİLMEDİ BİLEMİYORUM,
BU KADAR MI NASİPSİZ VE BERELETSİZSİNİZ.
ELİN GAVURU SENTETİK BİRŞEYLER İCAT ETSE … SARILIR GİBİ SARILIRSIINIZ.
İNSANLAR NEYE LAYIK İSE YARATICI ONA GÖRE VERİYOR.
BİZİ ZAHMETTEN KURTARDINIZ TEŞEKKÜR EDERİZ.
SİZLERE İYİ GAVUR AŞIKLIĞI DİLERİZ.

Ne yazayım bilemedim. Ama gerçekten üzücü.

Teşhir etmek bir yaptırım olabilir mi acaba? Biz onları ilan etsek?
;D

Üye onaylama işlerini Büyükşef yıktı iyice bana ve bu bahsi geçen mailin sahibinin üyeliğini direk kabul etmedim…

Bir de kabul etme ve e-posta gönder seçeneği ile…

Düşünsenize…

Kabul edilmiyorsunuz…

Ya ben nerede hata yaptım demek yerine, forumun yükünü çeken ve ben gidiyorum arkadaşlar dese, cızcıbıldak kalacağımız kişiye mail atıyor…

Hata bende…

O kabul etmediğim kaydı burada yayınlamam lazımdı…

Sizi kısaca tanıyalım bölümünde tüm arı hastalıklarını etmenleri ile yazmış ve tek çarenin kendisinde olduğunu ima eden 2-3 sayfalık bir yazı…

Hislerimiz genelde yanıltmıyor olmalı ki…

Sizi kısaca tanıyalım bölümüne bu kadar yazan, üyeliği kabul edilseydi neler yazardı…

O arkadaş burayı okuyordur…

Sen gavur aşığı görmemişsin…

merhaba, acemi bir ariciyim, uzun zamandir forumun uyesiyim ve aradigim her cevabi forumu ve interneti arastirarak, sorusturarak ve ozel mesajlarla aldim. biraz dikkat ederseniz, yeni konularin yarisindan fazlasi gereksiz yere aciliyor. bir suru de gereksiz cevap veriliyor. sebebi de bu kota olsa gerek…bir sekilde elime gecen 50 adet bedavadan daha ucuz sifir ahsap kovan icin ilan vermek istiyorum, simdiye kadar hicbir ilan vermemisim, hicbirseyin imalatini yapip satmaya calismiyorum. 100 mesaj kurali benim gibiler icin biraz ayip olmuyor mu? 1 sene veya 100 mesaj diyebilirsiniz her onune gelen birseyler pazarlamasin diye… ama senelerdir forum uyesi olan birini engellemek ne kadar dogru olabilir? tsklr, toros

1 yıldan beridir hiç mi ileti yazası gelmez insanın…