Nisan Ayı Forum Ziyaretçi İstatistikleri

Forum ziyaretçi sayımız gün geçtikçe istikrarlı bir şekilde artıyor.

Karşılaştırma yapılabilmesi amacıyla Nisan 2010 ve Nisan 2011 istatistiklerini yayınlıyorum.

http://h9euvg.blu.livefilestore.com/y1p7zPnRdjIhi7JAQHVczJS5kG1q0P-7XxZECF5wze5j68OCrVA3XpOW9Zp-AFiTw9lcsvbDGAZfxz7dpOHHaf8d_zVt4Kpy24V/Nisan2010.gif?psid=1

http://public.blu.livefilestore.com/y1piJbe0jpQ18FGPgHtbAoKVd3cG9q9I6rJtcMX91wJuHcZYWN_gcjau1Hq84SRHUpxxFuEBlQupb20OaalwLPqJQ/Nisan2011.gif?psid=1

ALLAH başarınızı daim etsin.

Başarı hepimizin.

Sayın Çakır;
Şahsınızda tüm emeği geçen değerli kardeşlerime teşekkür eder; başarı ve verimliliğin devamını dilerim. Hepiniz sağ olun. Elinize gönlünüze sağlık.

ALLAH Razı Olsun.

Allah nazardan saklasın,

Emek veren siz değerli insanlardan Allah razı olsun,

Ziyaret eden herkesin emeğine ve gönlüne sağlık,

Sayının artması faydalananların çoğalması dileğimle…

Bilimsel, ciddi, güvenilir olmanın sonucu olarak katlanarak büyüyeceğiz.

Emeği olanlara teşekkürler.

selamlar teşekkürü hakeden sizlersiniz bu siteyi kurdunuz bizim ihtiyacımız olan bilgi burdaydı geldik hemde baldan tatlı bilgi tüm emeği gecen insanlardan allah razı olsun

Ne mutlu bu tabloyu yaratanlara…

verilen emek harcanan zaman elbet karşılığını alacaktır. emeği geçen büyüklerime teşekkürler.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ustalar bir önerim var bu öneriyi yapmamın sebebi faydası olacağındandır çünkü biz faydasını gördük ve görüyoruz

halen,Facebookta bir hayran sayfası açmayı hiç düşündünüz mü?

Sitede paylaşılan ve yazılan her mesaj otomatik olarak Twitter ve Facebook’a düşüyor orda görünen konulara

hayran sayfasındaki kişiler tıklayınca otomatik olarak siteye giriyorlar böylelikle üye sayısı ve günlük ziyaretçi sayısı

ikiye katlanıyor yapmamız gereken bir hayran sayfası açmak,ondan sonrasını burdan hep beraber görürüz.

Not:Burda dikkat edilecek konu facebookta hayran sayfası açılacak,grup olmayacak.

Kendi adıma hiç gerek olmadığını düşünüyorum…

Şöyle ki…

İlgi alanı arıcılık olan birisi internetle tanıştığında arama motoruna “arıcılık” yazarak aratır…

İlk çıkana bakmak lazım…

Eğer amaç ilgi ve üye sayısı arttırmak olsa giy donu, süz balını…

Tebrikler.

Sosyal ağlarda form adı başkaları tarafından alınıp, istenmeyen kullanım olmaması için, kullanılmasa da alan isminin alınması yararlı olabilir.

Ne demişler, niyet hayır, iş hayır.

İyi niyetlerle çıkılan yolda, ayağa takılan taşlarda olacak, dikenlerde.

Tüm arkadaşların aynı kararlılıkla yoluna devam edeceğinden en ufak bir kuşkum yok.

Bir kızılderili ata sözü, << varacağın hedefe yürürken hep karşıdaki tepelere bak, o zaman ayağının altındaki engellerin kaybolup gittiğini göreceksin >> der.

Önemli olan yılmadan yorulmadan yola devam etmek.

Bu başarıda katkısı olan herkesi kutluyorum.

Şöyle bir durum var arama motoruna vatandaş yazar doğrudur yalnız sitede her paylaşılan konu facede hayran sayfası

üzerinden üyenin profilinde gözüküyor vatandaş arama motoruna gerek kalmadan paylaşılan her konuyu anında

ekranında görüyor böylelikle arama motoruna da gerek kalmıyor,face başlı başına ayrı bir yer,bu uygulama

yapılırsa sitenin tanıtmı için iyi olur,takdir sizlerin.

Soru şu o zaman…

Siz nasıl buldunuz bu forumu?

Ben sosyal medya olayına amiyane tabiriyle biraz “gıcık” kapıyorum.

“Gıcık” kapışımın sebebi, internet kullanımını merkezileştirmesi.

Teknik olarak zaten sunucuların yüzde 90’ını barındıran ABD’ye bağımlıyız.

İnternette uygulanan politikalar sayesinde, kullanıcı alışkanlıkları olarak da tam bağımlı hale geliyoruz.

Facebook, Twitter, Friendfeed, Google’dan ibaret bir dünya kuruluyor.

İnsanlar internetteki zamanlarının çoğunu, bu dört merkezin sunduğu hizmetlerin etrafında geçiriyor.

İnternet ortamının bu kadar merkezileşmesi kabul edilebilir ve internet ruhuna uygun değil.

Bu açıdan bilginin merkezden süzgeçlenmediği, pazarlama politikalarına alet olmadığı, bağımsız paylaşım sitelerinin yaşamasını sağlamak çok daha doğru bir politika.

İnsanların kolaycılığa kaçmaları, yeni bir şeyler üretmeyi öğrenmeden, sanal dünyada sosyal medya adı altında hazır sistemlere rağbet etmeleri, sadece bu merkezin sahiplerinin değirmenine su taşıyor.

Nasıl işlediğini merak ettiği için teknolojiyi öğrenmeye çabalayan bireylerden, hızla hazır çözümleri kullanmayı tercih eden bireylere dönüşüyoruz.

İnternetin emekleme döneminde, insanlar kısıtlı teknik bilgileriyle kişisel sitelerini yapmaya uğraşıyordu.

Şu anda güya internet sayesinde bilgi toplumu olduk ama kimse artık kişisel site yapmaya uğraşmıyor.

İnternet ortamı da, ürettiğimiz değil sürekli tükettiğimiz bir alan haline geliyor.

Biraz politik bir duruş belki ama, hissiyatım böyle. :slight_smile:

cok guzel.başarılar dilerim. :smiley: :smiley: :smiley: alkış ikonu yok muş. ;D ;D ;D

Üstat sorunuzdan çıkan anlamda benim bulduğum yolla milletin burayı bulacağı şekli çıkıyor,haklısınız

Fakat olay benim veya başkasının bulma şekli deyil olay her platformda sitenin adını duyurmak.