Arkadaşlar merhaba bugün ilginç bir durumu paylaşmak istedim… bugün yine kendi adıma ilginç bir ogul alımı gerceklestirdim…olay şöyle gelisti önce çıkan oğulu kovana koydum… sonra oğul un çiktığı kovanı tesbit edip ogulun çıktığı kovandan iki çıtanın arısinı silkeleyip kabarmış boş petekten ikitanesini yeni oğula verdim…yalnız peteğin üzerinde anası çikmamıs 1 adet meme bulunmaktaydı bende bu peteği ogul a vermeden üzerindeki ana memesini güzelce bıcakla kesip bir kenara koydum… derken işim bitip gidecekken ana memesinin yanına geldiğimde bir tek ananın orada dolaştığinı gördüm yakalayım derken uçtu… nereye gitti derken bir baktım kenara koyduğum memeyi 5 dakikada kemirip çıktıgını elime aldığım memenin ağzıının açik olmasından anladım ve şaşırdım… sonra 2 3 dk içinde o ananın 20 30 kadar bir arıyla dala konduğunu gördüm… bu ana yı 3 5 arıyla ne yapayım derken bir arıcı arkadaş o anayıda yeni oğul un içine koy dedi bende öyle yaptim ve kovanı kapatıp geldim gittim bundan sonra görelim ne olacak merak ediyorum… bu konuda yanlışım varmı doğru olarak ne yapılabilirdi herkese hayırlı günler diliyorum
Sayın Gülbeyi öncelikle iyi akşamlar.
Bu forum bir hazinedir.
Bizim başımızdan geçen yeni olay için sürekli konu açarsak burası çorba olur.
Bunun için ne yapmamız lazım.
Öncelikle kendimize bir arilik açalım.
Sorularımızı anılarımızı buradan paylaşalım.
En güzel akşamlar sizlerin olsun efendim.
Mümün bey forum un formatını kurallarını incelemedim… düz mantikla dedimki insanlar forumda hatıra ve anılarını paylaşıp birbirlerine fayda esasına dayalı paylaşım yapılıyor edasıyla 2 gündür birşeyler paylaştım…hatamız olduysa affola hayirlı akşamlar mümün bey…