Arkadaşlar yönetici arkadaşların izniyle bizde arılık açmaya karar verdik inşallah hakkımızda hayırlıolur görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürü borç bilirim. herkese saygılar sevgiler sunarım.
Hayırlı olsun Şevket abi
hayırlı olsun ana arı olmuş yeni arılık acıyor resim yok kovan yok arı yok nasıl arılıksa
Öyle boş boş arılık açılmaz hocam…
Resimleri bekliyoruz merakla…
Hayırlı uğurlu olsun bu arada…
hayırlı olsun da bunun için yöneticilerden izin almaya gerek olmadığı daha önce belirtilmişti sanırsam.
Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah onlarda olacak müdürüm.
**Hayırlı olsun Şevket Hocam.
Hayırlı olsun Şevket bey, bak şimdiye kadar bu arılığı açmadığınız için kızıyorlar. Fazlamı yüz verdik ne. ;D ???
[quote author=Bekir ARSAN link=topic=9384.msg157987#msg157987 date=1368644563]
hayırlı olsun ana arı olmuş yeni arılık acıyor resim yok kovan yok arı yok nasıl arılıksa
[/quot
HEPİNİZE çok teşekkürederim Arkadaşlar
yalcın ağbi one şimdi öyle kime yüz vermişsiniz kimmiş o yüssüz olan
Yalçınbey teşekkürederim tabiki dedelerin bi tolaransıvardır ama ellimidir yüzmüdür
Hayırlı olsun,balınız bol olsun
Mustafa Soylu hocam nasılsınız iyimisiniz sizi göremiyorum.Hakan inanç bey çok teşekkürederim cümlemize bereketlisezonlarolsun
Şevket hocam arılığın hayırlı olsun. Bereketli bir sezon diliyorum. Ses kaydını isterim. Unutma.Selam.
Mustafa hocam ses çokazgeliyor ya uzakmış yada iyi kayıtolmamış bi dinle beyenirsen aktarırız selamlar senigörmek çok sevindirici
Şevket hocam,
hayırlı olsun arılıınız,balı bereketi bol olsun.
Arılığınızı ve sizi görmek için ziyaretinize geleceğim birgün inşallah.
Beklerim hocam şeref verirsiniz.
Şevket abi,
Arılığın hayırlı olsun.
Bereketli sezonlar.
Teşekkürederim Adembey kardeşm hpimize bereketlisezonlarolsun selamlar
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/65303_10151214997880782_1521569545_n.jpg
Torunla olan resminizi ben yükleyeyim bari…