Sivas'lı arıcılar

BEN SİVASTAN SONGAZİ TANIŞIP KAYNAŞALAIM BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNALIM AYRICA 30 KOVAN ARI ARIYORUM ALMAK İÇİN İLGİLENENLERE DUYURULUR

Songazi Rumuzlu Dostumuz,
Aramıza hoş geldiniz.Elbette tanışıp , konuşmalıyız.Bilgilerimizi paylaşmalıyız.
Selam ve saygılarımla…

sivas imranlıdan eroglu bal. tanışalım demişsiniz, haydin tanışalım, 250 arımız la çiçek ve kekik balı üretiyoruz.
www.eroglubal.com

SELAMÜN ALEYKÜM DEGERLİ MESLEKTASLARIM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR SİTE ACILMASINDA EMEGİ GECEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM BEN YENİ BİR ARICI OLARAK BULUNDUUM YERİN SİVAS TAN YÜKSEK OLMASI İTİBARIYLA KIŞLATMAYA ALDIGIMIZ ARILARIMIZ HAVALARIN MEVSİM NORMALLERİ DIŞINDA SEYRETMESİ GÜNEŞİN COK CIKMASI BUNA MÜTAKİBENDE ARILARIN SÜREKLİ DIŞARDA OLMASI ZARARLIMIDIR VE UZAGA GİDEN ARI TEKRR GERİ DÖNERMİ DAGDA KALMASI MUHTEMELMİ EGER BÖYLEYSE NE YAPMAK LAZIM KAPALI BİR YERE ALMAKMI LAZIM SAYGILARIMLA

merhabalar bende tokattan osman. bende bu yıl başladım amatorce arıcılığı. sıtenıze uye oldum ve bılgı almaya çalışıyorum bılgılerınıze teşekkür ederim saygılarımla

sivas imranlı taraflarında arıcı arkadaş aramaktayım.

yokmu adıyaman ya da gaziantep civarlarında arıcı arkadaşlar??

Merhaba arkadaşlar form da sivaslı arıcılar varsa tanışmak isterim.
Ben sivas şarkışlada hobi olarak arıcılık yapıyorum.

memnun oldum bende sivas merkezdeyim hobi amaçlı arıcılık yapıyorum

bende istanbulda

Bende ANKARA da ikamet ediyorum…
Aslen SİVAS-SUŞEHRİ / Onarı köyündenim…

Sivas merkeze yakın bölgede arıcılık yapan var mı? Ara sıra gelip arıyla uğraşmak isterim.

Forumda bulunan tüm arıcı kardeşlerime ve ayrıca Sivas’ta arıcılık yapan kardeşlerime selamlar.Sivas Merkez Çayboyu mahallesinde arıcılık yapmaktayım.Tanışalım görüşelim İnşallah.

Sayın syılmaz,

foruma hoş geldiniz,hayırlı olsun.

Sayın KADİRALP,

Foruma hoş geldiniz,hayırlı olsun.

Hoş bulduk İbrahim abi. Sağ olun.

;DMerhaba aranıza yeni katıldım.ancak iki yıldır fikirlerinizden faydalanıyorum ihtiyaç olduğundan cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

Sayın nazım kaplan foruma hosgeldiniz,

Nazım Kaplan hoş geldin.

Hoş bulduk tşk ben Hafik’teyim yakındaki arkadaşlarından faydalanmak isterim