Sanki biraz reklam kokuyor. Kovanda 5 çerçeve var ama son iki çerçevede dahi arılar sayılacak kadar neden se az. Yavruyu saramıyor. Sanki arılar da daha evvelden işlem görmüş gibi kemerdeki bala hücum ediyor. Ne Hikmetse…
Mevcut çok az, önceden duman verilmiş olabilir. Ama yine de vurmaya rağmen sakin görünüyor.
Kutulardaki azicik ari bile elimize kolumuza yapisiyor. Ilginc geldi bana
Bu video size aitse kalsın yoksa kaldırın.
Cüneyt Arkında öyle diyor çekilin Zokmayan arı geliyor.
Arı sokacak yoksa her önüne gelen Bal için elini kovana sokar.
Aynı denemeyi bölmeden önce, yapmak gerekiyor.
şehir merkezinde arıcılık yapıyomus emice eksozdan yumusamıstır arılar …bune dir kardeşim
“benim arım sokmaz”
“bu arı sokmaz su arı sokar”
igneyi yiyeceksinki balın kıymetini bileceksin arı bu yahu sokacak kardeşim …
Yeni doğmuş bir çocuğun kavgadan haberi olurmu hiç. Kovandaki arıların tamamı bebek. Tarlacı yok yaşlı arı yok elbette sokmaz. Onların daha dünyadan haberleri yok biraz büyüsünlerde o zaman görelim sokuyormu sokmuyormu?
Hadi inandık diyelim,
yaw arkadaş arı dediğin kovana hasar verildiğinde ,rahatsız edildiğinde hiçmi tepki vermez,
adam kovan üzerinde baston kıracak bitaneside giriş deliğine çıkıpta hooop nooluyor demiyor ;D ;D ;D
bence bu sokmayan arı diğerlerine göre fiyatı daha ucuz olmalı,
vur ensesine al ekmeğini,böyle bişey varmı ;D
İki kovan da bölme. Hiç tarlacı yok. Tarlacinin oldugu güclü kolonileri niye rahatsiz etmiyor? Bu konu inandirici degil. Adam durust degilllllllllll.
Bu videoyla ilişkilendirilen YouTube hesabı feshedildiğinden bu video artık kullanılamıyor.
Bu sorundan dolayı özür dileriz.
Mesajı çıkıyor.
Kolay gelsin sokmayan arı diye bir şey varmı bilinmez bir video izledim 39 saniyelik çok güldüm doğru olmaz diye link paylaşmadım ama izlerseniz Google videolara ( benim arılarım sokmaz ) yazdıgınızda orda çıplak bir adam Sağım yapıyor bu koyuda iyi aydınlatır belki kolay gelsin
Daha öncede izlemiştim. Komik bir video. Teşekkürler.
sokmayan arı avni haliloğlunun hatay çekimindede vardı belfaksın kovanına tekme vurun arı içeri kaçıyor dışarı saldırmıyor. 250 kovan bulununan arılıkta gezdim kovan açtık meme aldık kutulardan ana aldık bir arı sokmadı.yani videoyu izlemedim ama sokmayan demesekte saldırmayan arı diyebiliriz.arzu eden anacı nihat korkmazdan alır dener