Bu site, Arıcılığı öğrenmek isteyenler için,bilgi ve deneyimlerin karşılıklı paylaşıldığı, çok yararlı sosyal bir ağ.Ortak hobi ve zevklere sahip insanları türkiyenin ve hatta dünyanın neresinde olursa olsun bir araya getirmeyi başaran bu siteye, kurucu ve yöneticilerine teşekkürü bir borç bilirim. Bazen insanın ekrana bakmaktan sıkıldığı, yüzyüze iletişim kurarak paylaşımda bulunma isteğinin olduğu zamanlar oluyor.Bu gibi durumlarda , sosyal paylaşım sitelerinde düzenlenen tanışma-buluşma günleri yeni kurulan dostlukları bir adım daha öteye taşıyor.
Ben de sitemizde böyle tanışma günlerinin düzenlenmesini arzu ediyorum.
Saygılarımla…
Hakan Turna
bu forum hepimiz için çok çok yararlı süper olmuş kuranları ayakta alkışlıyorum yalnızca bir önerim olsa yerine getirile bilirse memnun olurum forumda meyvelerle çiftliklerle bahçelerle ilgili bölümler var keşke birde bu bölümler arasına küçük baş hayvan besiciliğiyle ilgili bir başlıkta konsa da hem arıcılık hem hayvancılıkla ilgilenen arkadaşlarda kendi aralarında konuşsa süper olurdu tşk
Tanışalım. Aslında cumartesi günleri arıcıların toplantıları oluyor. halen devam ediyormu bilemiyorum.ben gidemedim ama toplandıklarını biliyorum birkaç defa çağırdılar gidemedim.
Çok zor değil bence… Mesela bu işte usta abilerimizin arılıklarını ziyaret edebiliriz. Onlarda bize çay ikram eder ;). Yada oturup sohbet edebileceğimiz, sakin bir çok yer var.
Neden Bursa?
Yalova da güzel,Orhangazi de.Hele Bandırma olursa
Mustafakemalpaşa dersen bugünlerde olmaz,malum tatlısı meşhur sıcakta pek gitmez allerji yapar bizi be.
Bence de olmaz.
Bizlerin birkaç koloni arısı var, 1-3 saatimiz alıyor.25-50-85-100 gibi koloni sahibi arkadaşlarımıza 24 saat yetmez.Gelen misafirlerle mi ilgilenecek arılarla mı… Oturalım oturduğumuz yerde sezon sonu olur mu olur.