Tanışma hk.

Merhaba,
sitemize dün üye oldum. ben Konya dan tayinim sebebiyle Ankaraya taşındım. ikametgah artık Ankara :slight_smile:
Yenikent ilçesinde küçük bir arazimiz var. 4 +1 kovanım var. ( +1 derken oğulu boşta bekleyen apimayenin termo kovanına aldım. bu kovan için farklı hayallerim vardı ama oğulu kaçırmamak için kullanmak zorunda kaldım )
Özel bir bankada yönetici olarak çalışıyorum. bankacılık stresli bir meslek olduğu için arıcılığa merak sardım. Konyada KOMEK eğitim merkezlerinde sertifikamı da aldım. elimde bir çok kitap var. Muhsin hocanın kitabını tekrar tekrar okuyorum.
geçen sene başladım arıcılığa.
saygılarımı sunarım.

sayın ergun, hoş geldiniz.

Ergun bey aramıza hoş geldiniz. Doğru yerdesiniz.
Kitap okumak çok iyidir ancak bu forumda arıcılık hakkında her aradığınızı bulabilirsiniz. Kolay gelsin.

ergun bey hoşgeldiniz,

Aramıza hoş geldiniz .Ankara Diğer illere göre biraz zor arıcılık yapılan bir ildir.ilk seneyi atlatirsaniz gerisi kendiliğinden gelir

Özer Bey merhaba,
zor dan kastınız nedir ?
verimsiz bir bölge ( ankara-yenikent ) olması anlamında mı yoksa çevre, insanlar gibi sebeplerden dolayı mı ?
inanın şu an en büyük sıkıntım 4 kovanım var ( +1 oğula ayırdığım için o kovandan birşey beklemiyorum bu sene ) ama sanırım 1 çerçeve bile bal alamayacamışım gibi geliyor
teşekkürler.

Ortam ve havalar günü gününü tutmuyor.insandan yana sıkıntı yaşamadım .

Konya Ankara arasında bi fark olacağını düşünmüyorum