Tanisma, Tekirdag ve civari, ariciliga baslangic;

Sanirim merhaba demek icin en uygun yer burasi.
Ben Tekirdagda yasiyorum, aricilik ilgimi cekiyor. Tadini almak istiyorum. Ismim Bilge Karabay.

Tekirdag çevresinde arıcılık yapmayı düşünüyorum. O bölgede uzun süredir arıcılık yapan arıcılardan bölgeye uyum sorunu olmayan, sağlıklı … arı kolonisi almayı düşünüyorum. Kimleri önerirsiniz, forumda olup da arı satmayı düşünen var mı?

selamünaleyküm aramıza hosgeldiniz bilge kardeşim öncelik,le arıcılık bilgi ve deyim ister egerki yeterince biliniz yoksa yakınlarınızda bu işle ilgilenler varsa bilgi ve deyim kazanmanız iyi olçaktır
ben tekirdağ çerkezköyden katılıyorum ya siz? kovan çıta imal ediyor aynı zamanda arıcılıkla uğraşıyorum mayıs ilk haftası gibi 40 kovan gibi anaç kovanlardan yeni ana arılı 8 _10 çıta gibi kata çıkmaya hazır ben satmayı düşünüyorum arılarım yerli ırk trakya arısı,dır ama yakın çivarınızda tanıyıpgüvendiğniz bir arıcı arkadaşımızdan alır iseniz en azındansize tenik destekte olabilir belkide
hayırlısı olsun inşaallah

Hoşgeldiniz Bilge bey,öncelikle yaşıdınız köy veya kasabadan bulamasanız yardımcı olmaya çalışırız.

Sayın bilge,

foruma hoşgeldiniz,hitap için yaşınızıda eklerseniz iyi olur.

Bilge Karabay hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz Bilge bey keyifli paylasimlar :slight_smile:

bilge bey aramıza hoşgeldiniz

Bilge bey hos geldiniz…oncelikle formdaki koloni yonetimini bir kac defa okuyunuz,ve en kisa zamanda ekipmanlarinizi tamamladiktan sonra 2 3 adet koloni alin,vede ariyi yakin bir yerden alirsaniz acemilik doneminizde yardim olacak kisi konusunda zorluk cekmezsiniz…

Merhaba, arıcılığa çok meraklı ve bunu tecrübe sahibi kişilerden öğrenmek isteyen biriyim, çorluda otururken salim esen ile birlikte onun arılığında bir şeyler görme şansım oluyordu. kendisi gerçekten çok bilgili, ama çerkezköy e taşındığımdan dolayı çok gitme şansım olmuyor. eğer siz çerkezköy tarafına yakınsanız ve sizin içinde uygunsa bu işi sizinle öğrenmek istiyorum, öyle bir imkan yoksa beni bu tarafta yönlendirebileceğiniz birileri varmıdır acaba?şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, arıcılığa çok meraklı ve bunu tecrübe sahibi kişilerden öğrenmek isteyen biriyim, çorluda otururken salim esen ile birlikte onun arılığında bir şeyler görme şansım oluyordu. kendisi gerçekten çok bilgili, ama çerkezköy e taşındığımdan dolayı çok gitme şansım olmuyor. eğer siz çerkezköy tarafına yakınsanız ve sizin içinde uygunsa bu işi sizinle öğrenmek istiyorum, öyle bir imkan yoksa beni bu tarafta yönlendirebileceğiniz birileri varmıdır acaba?şimdiden teşekkür ederim

Hosgeldiniz aramiza
Hayirli olsun

SM-J720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi