Cümleten hayırlı ramazanlar tüm arı dostlarının mübarek ramazan bayramını kutlar esenlikler dilerim.Foruma yeni kayıt oldum uzun zamandır tüm arici abilerin ve kardeşlerin yorum ve bilgilerini okuyarak kendi arılarimda yapmış olduğum hataları sayenizde düzeltmeye çalışıyorum forumda emeği geçen tüm dostlara teşekkür eder herkese hayırlı bol bereketli sezonlar dilerim ankaradan selamlar. .
Hüsrev bey
Foruma hoşgeşdiniz,arıcılığınızı teknik olarak devam ettireceğiniz tek yer burası.
Ayaşta durumlar nasıl,ankaralı arıcılarımız bu sene pek memnun görünmüyor.
Hoşgeldiniz tam yerine geldiniz.
İbrahim bey hoşbulduk ,özgür bey hosbulduk,inşallah karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmayı ve daha çok bilgi edinmeyi istediğim için burdayım tüm ustaların emeklerine sağlık. Benim arilik ankara Ayaş ilçesinde 1030 rakım dayım herşey 3 hafta öncesine kadar gayet güzel gidiyordu bu sene için baya umutluydum fakat 3 haftadır arılarim olduğu yerde sayıyor oyleki balliktaki citalarda azar azar bal var ama üstüne bir damla nektar gelmiyo ve sirlama kemerlerde bile gozukmuyor böyle giderse bu sene sifir çekecek gibiyiz genede yüce mevladan umut kesilmez Allah emeklerimizi zayi etmesin insaalh selam ve dua ile sağlıcakla kalın.