merhaba Tokat’lı arıcı dostlar, tanışalım, bilgilerimizi paylaşalım
karşılaştığımız yöresel problemler den haberdar olalım.
Sevgi ve muhabbetlerimle,
slm şefik bey.ben ali sancak.tokatdayım
merhaba, neresindensiniz… yakın isek görüşelim inşaallah
sevgi ve muhabbetlerimle…
merkezdeyim.siz neredesiniz
Reşadiye Sarıyayla köyünde… yazları genellikle burada, kışın Ankarada’yım, emekliyim… yolun düşerse beklerim inşaallah…
Sevgi ve muhabbetlerimle…
inşallah şefik abi.bende merkezde öğretmenim.bende tanışmak isterim sizle.saygılarımla
Şefik Bey merhaba,
Ben emekli öğretmen Halis Yılmaz,Erbaa dan.1983-86 Çakraz köyünde çalıştım.Önceki yıl Hebüllü ye arı götürdüm.Bu yıl Tokat merkeze bağlı Akyurt köyündeydim.Şekersiz bal üretmeye çalışıyorum....
Gerçekten güzel bir hastalığa yakalanmışsınız.Tebrik ederim.Diyecek bir şey yok siz kendinizi biliyorsunuz zaten.Yapabileceğim bir şey varsa,ben Erbaa dayım,geçerken Erbaa öğretmenevine uğrayıp konuğum olursanız memnun olurum,bu vesileyle tanışırız,güzel olur.
Görüşmek dileğiyle.
Halis bey, bir aile dostum var hemşeriniz.
Nerelisin diye soranlara yiğidin harman olduğu yerdenim derdi.
Siz şekersiz bal üretmeye çalışıyormuşsunuz, Murat hocamın tabiriyle cevap vereyim, o bal şekersizse tadı olmaz.![]()
Merhaba Halis bey kardeşim,
tanıştığımıza memnun oldum inşaallah görüşmek üzere…
Verimli bol sezonlar dilerim…
Murat abicim espiriniz hakikaten çok güzel… ![]()
sevgi ve muhabbetlarimle…
Sayın Mehmet Günçünal Hocam,o kadar haklısınız ki.1976 yılında başladım arıcılığa,balı satamadığım için üç defa arıcılığı bıraktım.Şekerlimi-şekersizmi?Şekeri azmı koydun,çokmu koydun derken insanı yıldırıyorlar.Ama şimdi sekiz yıldır emekliyim,yapacak başka işim yok,az çok çevremiz de oluştu,iyi kötü götürüyoruz ama gerçekten şekersiz balın tadı yok.Şekerli olsa hem arıcıyı kurtarıyor,hem tüketiciyi ve tabiiiki taraf için de tatlı oluyor.tabii tüketicimiz bal yerine tatlı bir sıvı yiyecek o kadar. Bu arada Erzurum,Sivas bölgelerinde bazı arıcıların glikoz verdiğini öğrendim,çok üzüldüm.Bu millet te sahipsiz,arıcılar da.Saygılarımla.
Şefik abi bende Ankara Gölbaşındayım. Sohbetini her zaman dinlemek isterim. Saygılar…
Akın hocam merhaba… geçen zaman içinde 6. ameliyatımı oldum Ankarada evde istirahatteyim…İhsan hocam geldi sağolsun sizleri andık…
İnşaallah yakın zamanda görüşmek üzere…
Sevgi ve muhabbetlerimle…
Şefik abi çok büyük geçmiş olsun…
En kısa zamanda görüşmek isterim