Toptan bal ÇAM, ÇİÇEK, KESTANE

Toptan bal alımı yapmak istiyorum ilgilenenler mail adresine fiyat teklifi verirlerse sevinirim. Saygılar iyi çalışmalar.

elimde 50 kio bahar balı var .fiyat 15 tl dir .balıkesirdeyim

kedım al uretmekteyım almak ısteyem lere teklıflerıımı acıgım 054561774 yilmazcetimqhotmail.com

torosların ve toros yaylalarının meşhur balı kekik kokulu balları petek:25 süzme 20 kara kovan 35 tlf toptan almak isterseniz fiyatta indirime gidilebilir

toros balı yayla balı petek 20 tl. süzme 17.5 tl toptan satılık almak isteyenler için indirime gidilebilir [email protected]

bal üreticisiyim toptan bal satıyorum elimde 2009 yılının Muğla yöresinin çam balı mevcuttur alıcılara duyurulur.alıcıların dikkatine [email protected]

30 teneke ayçiçek balım var… balıkesirdenim…

ARKADAŞLAR ACİL TOPTAN SATILIK ERZURUM ÇİÇEK BALI , ÇAM BALI VE POLEN BULUNUR. ERZURUM ÇİÇEK BALI ERZURUMUN YÜKSEK RAKIMLI YERLERİNDE ÜRETİLMİŞ OLUP HAKİKİ SAF ÇİÇEK BALIDIR,ÇAM BALI İZMİR KEMALPAŞA YÖRESİNDE ÜRETİLMİŞTİR. ‘ZULKUF_149@HOTMAİL.COM’ ADRESİNİ EKLEYİN ALMAK İSTİYEN ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇELİM.

Çam balı Muğla dışında da oluyormu?
Mesela Balıkesir Dursunbey veya İvrindi korucu yada kazdağları bölümlerinde de oluyormu? Bilen arkadaşımız varmı. Görünen o ki Balıkesir yöresinde hem arıcılık yapan hem de siteyi takip eden arkadaşlarımız var. Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler

Sayın forumdaşım
tanıdıklarım bu yıl Dursunbey civarından epey çam balı aldılar.
Selamlar

muğla marmaris yöresinden 1. ve 2.kesim çam balımız var toptan alım için ilgilenen olursa yardımcı [email protected]

Elimde muğla milas yöresine ait hakiki çam balı mevcuttur. ilgilenen arkadaşlardan fiyat teklifi bekliyorum…(yaklaşık 200 teneke balım var.)
İletişim bilgileri
E-mail: [email protected],
[email protected]
Tel: 05376728644

merhaba babamın elinde 160 adet arısından elde ettiği kışın dahi şeker vermediği (geçen seneden elinde kalan balı yedirdi) 1.5 ton organik sivas zara kekik balında 500 kilosunu isteyenlere toptan kilosunu 12 tl verecek almak isteyen arkadaşlara duyurulur 05056491606 [email protected]
ayrıca 40 teneke marmaris çam balı bulunmaktadır tenekesini 150 tl ye verecek
not: isterseniz tahlil ettirin 1 gr şeker çıkarsa ürünü ücretsiz vereceğiz

(1 gr şeker çıkarsa ürünü ücretsiz vereceğiz)!!!

Yanlış bir anlatım. Balözü akımı zamanı besleme yapmadan, şeker vermeden bal yapmayı öğreneceğiz.

“İçinde 1 gr şeker yoksa acıdır yenilmez.”

Arıcıların acil eğitilmesi lazım.

Bir kere bal kodeksi, balın içerisinde %5 oranında sakkaroz yani çay şekeri bulunmasına izin veriyor.

Haydi bunu geçtik.

Analiz yapıldığında doğal balda %79 civarı şeker çıkıyor.

Bu şekerlerin çoğunuluğunu Glikoz ve Fruktoz oluşturuyor.

Ancak şeker denince çay şekerini anlayan Türk arıcısı 1 teneke balını daha çok 90 TL.'den satmak zorunda kalır.

Şimdi gönder balı tahlile ve sonucu yayınla bakalım.

% kaç şeker çıkacak?

Bazı bitkilerin nektarı yüksek sakkaroz içerdiği için, bu bitkilerin ballarında izin verilen oran yüzde 8 yanılmıyorsam

Bal kodeksinde Büyükşef’in dediği gibi bir istisna mevcut.

Salgı ballarından olan “Kızıl çam Pinus brutia ve fıstık çamlarından Pinus pinea elde edilen salgı ballarında” bu sakkaroz oranı % 10 olarak belirlenmiş.

merhabalar toptan bal almak istiyorum. elinde güzel balı olan varsa fiyat teklifinde bulunabilirler. peşin para
ile çalışıyorum. e maillerinizi bekliyorum

Elimde muğla milas yöresine ait hakiki çam balı mevcuttur. ilgilenen arkadaşlardan fiyat teklifi bekliyorum…Lütfen ciddi olanlar arasın…(yaklaşık 200 teneke balım var.)
İletişim bilgileri
E-mail: [email protected],
[email protected]
Tel: 05376728644

Merhaba,
Sultan Dağlarının Çiçek Balı 30 teneke ve 400kg petek, Milas Çam Balı 30 teneke elimde mevcuttur…Toptan tenekelerin kilo fiyatı 15 TL,peteklerin fiyatı 20TL’dir…Isparta merkezdeyim…
İlgilenirseniz;
Mail: [email protected]
Tel: 0 537 549 83 48