Üye olurken...

Uzun süredir birlikte bilgi paylaşımı yapan arkadaşlarımız bilirler.

Üye olan arkadaşlarımızı yakından tanımak adına…

Sizi kısaca tanıyalım bölümünü Büyükşef eklemişti.

Arkadaşlarımız bu konuya sağolsunlar gerçekten özen gösteriyorlar.

Ama son günlerde üye olan arkadaşlarımız yaşlarını yazmaktan imtina ediyorlar nedense…

Ya da bırakın yaş yazmayı klavyeden rastgele harfler tuşluyorlar.

Bu arada herkes şöyle profilini bir elden geçirirse çok hoş olur hepimiz adına.

Ne kadar düzenli, disiplinli olursak çok daha güzel işler çıkar ortaya değil mi?

Evet.İnciliz Teyfik beyin yaşı yazmıyor.

Aynı zamanda Teyfik beyden ötürü ingilizleri sevmek zorunluğumuz doğuyor,Teyfik beyden ricam bunu bizim adımıza dikkate alsın.

Birecik barajındaki antik kent müzesine gittimi kendisi?

Buna İngiliz oyunu derler altından ne çıkacağını kimse bilmez… ;D
Ben de asker bavulu gibi düşmüş, ne var ne yok ortaya saçılmışim, iyimi… :smiley:
sevgilerimle…

evet bencede en azından ad soyad yaş olsun.olsunki birbirimize yaşımızın gerektiği gibi davranalım.mesela ben kendimden büyüklere ismiyle hitap etmekten hoşlanmam.ama ismi yazmayan arkadaşlar onuda geçtim yaşı yazmayan arkadaşlara hitap ederken biraz zorlanıyorum.benim yaşım 29.rumuzuyla hitap ettiğim arkadaş belki 60 yaşında.bunun gibi yani. :-\

maske50
Boş Petek Çevrimdışı

İletiler: 0 (Yok gün başına)
Yer:ÇORUM
Arıcılık Şekli:Meraklı
Kovan Sayısı:80
Sizi Kısaca Tanıyalım:X
Yerel Zaman:Temmuz 10, 2012, 13:08:20
Son Aktif Olma Zamanı: Asla

" x " Nasıl bilirsin…

Ben forumda admin olsam, son aktif olma kısmına asla yazan üyenin üyeliğini derhal silerdim.
 Benim sitemdeki üyeler "asla" yazdıkları zaman hemen üyeliklerini siliyordum. 8)

Hocam, bazen kabul ediyorum.

Şenlik oluyor arada…

Şenlik olduğu belli.

“Nasıl bilirsiniz” veya “hali hayatında nasıl bilirdiniz”? sorusu kime sorulursa bende o kadar tanıyorum demektir.