Merhaba. Bu alanla haşır neşir olmamdan dolayı bir tavsiyem olacak. Forum günümüz şartlarına göre oldukça eski. Çok daha güzel görünen ve kullanışlı forumlar var artık. İçeriği ve kullanıcıları kaybetmeden daha modern bir foruma geçmek nasıl olur sizce? Programlama ile ilgili şu forumu ben kurdum ve birkaç senedir sürdürüyorum: https://forum.yazbel.com/ Sürdürüyorum dediysem sponsorlardan aldığım destekle aylık ödemelerini yapıyorum ve güncellemelerini yüklüyorum. Bunun dışında kendi halinde sürüp giden bir forum; bana yük olmuyor. Modern bir forum, pek fazla uğraşısı yok, kullanışlı, ayrıca mobilde çok iyi çalışıyor. Tapatalk’a bile gerek yok; sanki mobil uygulamaymış gibi kurulabiliyor. Tartışalım, anketler yapalım. Eğer yenilenmesi yönünde istek gelirse, anahtar teslim kurulumu üstlenebilirim, herhangi bir maddi beklentiye girmeden. Ne dersiniz?
Ankara da olsanız ben de size hem programlama hem de geliştirme açısından yardımcı olmaya çalışırdım. Belki programlama adına bir şeyler de öğrenmek nasip olurdu… Forumla ilgili olarak da; Belli bir yaşın üstündeki insanlar açısından, geçerli bir sebep olmadıkça değişim pek tercih edilmez