Geçmiş olsun hocam
Büyük geçmiş olsun.
Mustafa Bey,
Geçmiş olsun.
Şahin seslerini telefona yükledim, çaldım… Seslerin sırası mı uygun olmadı, telefonun sesi mi yetersiz kaldı bilmiyorum… Üç metre ötedeki serçelerle tavuklar bile tınmadı. ![]()
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) .Cahit Bey benim oğlum sesi çok fazla açtı sanırım .Köpeklerin de yavrusu olduğunu sonra öğrendik.Ancak yavrusu olmayan diğer yerdeki köpekte çok kızdı.Tavuklar sa kaçmadılar ancak pür dikkat sese odaklandılar.
geçmiş olsun hocam
büyük geçmiş olsun
göçmü ettiler acaba, üç dört gündür gelen giden selam veren kalmadı, arada bir bi tane arı kuşumuz var cak cuk ediyo teybi açıyorum selamı kesiyo görünmüyo bidaha. şahin sesinin bu kadar etkili olacağını zannetmiyordum ama başka sebeplerde olabilir ne dersiniz. bu arada iki tanesi mefta olmuştu acaba tek eşlimi bunlar sürüdeki eksikleri saptayabiliyolarmıdır?
Dişiler yumurtlamak üzere belki de yumurtladı…
Erkekler gündelik uçuşlar yapacak…
Akşamüstü yağmur geçer geçmez çöktüler…
Bastık butona…
Taciz kısa süre daha devam etti ve kayboldular.
Gerçekten sesten mi kaçıyorlar yoksa taciz sürelerimi kısa bugünlerde anlamak zor.
Kestane bölgelerine geldikleri kesin,birde arıcıları takip ediyorlar,etrafıma arıcılar doluştu sürekli tüfek sesleri geliyor,hala anlamış değilim benim arılığa fazla sokulmuyorlar,ben kargalardandır diyorum ancak,arılığın hemen üzerine diktiğim on metrelik elektirik direğindenmi bilemiyorum.
Geçmiş olsun Mustafa bey
Geçmişolsun kardeşim insana saldıran köpeklere niye bakarlar insanmı avlatacaklar bilmemki
Arkadaşlar ben arı kuşu için daha önce kartal uçurtma gererek mücadele ettim ama bir ay önce akhisar, da hediyelik eşya satanlardan büyük boy alçı döküm kartal maketi aldım.Kovanların üzerine koydum 2 günde bir yer değiştiriyorum inanın son yağmurlar dahil bu güne kadar arılığın etrafında arı kuşu uçmuyor çok faydasını gördüm deneyebilirsiniz.
Gönderen: kepsutlu1
« : Bugün, 14:37:26 » Alıntı Yap
Arkadaşlar ben arı kuşu için daha önce kartal uçurtma gererek mücadele ettim ama bir ay önce akhisar, da hediyelik eşya satanlardan büyük boy alçı döküm kartal maketi aldım.Kovanların üzerine koydum 2 günde bir yer değiştiriyorum inanın son yağmurlar dahil bu güne kadar arılığın etrafında arı kuşu uçmuyor çok faydasını gördüm deneyebilirsiniz.
Kesinlikle uygulamak lazım.Arı kuşu ile başımız dertte.Kovan başında nöbet tutmaktayız.
arı kuşunu şahinle hallettik, esamesi okunmuyor. gel gelelim bu kırlangıçlar ne olacak başımızın üstünde sorti üstüne sorti. bi yerde okudum gök gürültüsünden korkuyorlarmış, acaba bizim teyplere gökgürültüsü sesimi yüklesek deneyen varmı acaba?
Arı kuşlarını halletmedik.
Kuluçkaya yattılar.
Siz Eylül’de görürsünüz. ![]()
Bizimkinleri etrafa gelen arıcılar kuluçkaya yatırmadılar topraya yatırdılar ![]()
Eylül geldi Halil Bey. Arı kuşları iş başında boşuna o isim verilmemiş keratalara, arılar uçamaz oldu. Gürültüden de korkmuyor, arılığın içine kadar pike yapıyorlar.Ancak biri düşerse yanlışlıkla vurularak falan ,toparlanıp gidiyorlar. Bu arsızların nesli tükenir mi hiç.
Çam balı bölgesinde aynı faliyeti gösterirlerse vatandaşın işi zor görünüyor.
Çam bölgesinde fazla yok…
Ben elektrik telinde 500 tane saydım.
Allahım günah yazmasın ama bu iş tüfeksiz olmayaçak gibi.
Allah tüm canlıları bir amaç için yaratmış.
Her canlı kendi rızkı için mücadele veriyor.
Bizim bu nizamı bozmaya ne hakkımız var.