HERKESE SLM.BEREKETLİ İŞLER DİLERİM KONYA MERKEZDEYİM(SELÇUKLU) 3 TANE BOŞ KOVAN ALDIM 2 TANE ARILI KOVAN LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ ARI İŞİNE BENİ KATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Yasin bey foruma hoşgeldiniz.
Hayırlısı olsun.
Konya ve çevresindeki arkadaşlar umarım size arı konusunda yardımcı olacaklardır.
Ama lütfen küçük harfler ile yazalım.
Hoşgeldiniz çevrenizde tanidik arici varsa sorsaniz yardimci olurlar sanirim.
Forumdaki üyelerden bakabilirsiniz size yakin olanlar vardír mutlaka kolay gelsin
Foruma hosgeldiniz.Bende konyada aricilik yapiyorum.
tşk.bana verebileceğiniz arı varmıdır peki
Yasin bey
Yakınlarınızda mutlaka arıcı vardır onlara sor.
arı alırken yanınızda bu işlerden anlayan birisi olsun.
sayın muhacirin 5 adet kovanı var görünüyor zaten,satmaz o.
Bzim ilçede çok satılk arı var 250 tl kovanlı 8 10 çerçeve çok arı var bomba gibi arıar var ;D
sizin ilçe neresi hocam bana selçukluda hemen lazım.heyecanmı merakmı bilemedim biran önce başlamak istiyorum
Sayin yasin bey ibrahim abinin dedigi gibi benim 6 kovanim var bir kovan daha bolduydum guncellemedim daha ben de kovan satmayi dusunmuyorum.Istersen gecen sene meram da bir abiden almistim numarasini verebilirum.Kovan alirken kapali yavrulu acik yavrulu petekler olsun.ANasi yeni olsun.Yaninda anlayan biriyle alsan daha iyi olur
Adem Genç ile temas kurunuz…
Caner bey
adem usta faceboklarda ;D traktör testi yapacağına foruma gelsinde, müşteriler başka yere gitmesin ;D ;D ;D
O heryere yetişir İbrahim hocam, arı satar mı kendisi bilmiyorum ancak yeni arkadaşlarımıza severek yardımcı olacaktır sağlıklı koloniler edinme ve arıcılığa güzel bir başlangıç yapma konusunda.
Kesinlikle yardımcı olur,hemde yasin bey,bu işe 1/0 önde başlamış olur.
slmlar.aman adem abim canım adem abim bana yardım et lütfen bi telefon iletişim bi adres bişey ver alalım su arıları lütfen
S.Aleykum Arkadaşlar.
Ben Arıcılık kursunu yeni bitirdim Tekirdağ/saray bölgesinde arıcılık yapıcam ilk etapta 5 kovan ile başlıycam bana bu bölgede arı satabilecek dürüst arıcı arıyorum.
0555 622 3322 Soylu GÜLER
Yasin bey
adem beye söyledim size döner.
yasin hocam hoşgeldiniz,
istediğiniz arı olsun kardeşim
yardımcı oluruz
yettim gariiiiiiiiii ![]()
telefonum buralarda yazılı
perşembe günü işçi kıyafetlerini giy gel önce benim arılara bir bakım yapalım
hem arıyla tanışırsın hemde benimle, biraz körük üfleteyim size
neden perşembe hava durumu perşembeye kadar müsade etmediği için
Adem abi bende geliyim mi ![]()