İZMİR Buca belenbaşı köyünde arıcılık kursu açılacaktır, katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
misafirhaneniz varmı istanbul itfaiyesinden arkadaşları toplatıp gekeyim ;D
Tüm arıcı dostlara hayırlı olsun.
Ispartada da arıcılık kursunu açtıracağız.Simdilik sıra 9 da isteyen arkadaşlar ısparta Halk Eğitim merkezinin 2182297 numaralı telefonuna adlarını yazdırsınlar.
erdal beye çok teşekkür ediyorum.ayrıca istanbul avcılar halk eğitim merkezinde 1 ay sonra başlayacak olan kurs için kayıtlar başlamış.ben kayıt oldum.arıcılık yapan arkadaşlar kayıt yaptırabilirler.
Ankara Gölbaşında arıcılık kursları başlamıştır.
Düzce Halk Eğitim Merkezince düzenlenen ARICILIK KURSU 19/12/2011 tarihinde başlayacaktır.
Kenan abi, Düzce’ye de gidecek miyiz?
Boşuna uğraşma, Ballı Babanın rekorunu kıramazsınız.
Davetsiz yerde ne işimiz var?
“Davetsiz yere simitçilerle çekirdekçiler gider” gibi oldu
Bende fazlasıyla DÜZCE davetiyesi var isteyene verebilirim
:)) Düzce ye bekleriz efenim, her zaman kapımız açık…Lakiinnn; Sn. Murat Çakır beyler gibi bu davet hakkınızı verecek yer arayacaksanız baştan söyleyin:)) Rahatsız etmişisz sanırım???Murat Bey??
Bu akşam inşaat taburunda 40 kişilik kursun sınavı bitti. Yeni yıl için ilk 4 ay dolu kayıt almıyorum…
Kenan abi, bak ben desem ki bir yere gidelim…
O bir yere bir gidersek var ya…
Emrivaki işleri oldum olası severim, hani birileri çıkp gelsede şeref misafiri diyerek tanıtıp o akşam güzel bir eğitim bende alsam. Elbette anlatılacak çok şeyler vardır ;)…
O da olur inşallah…
Benim için ve dinleyecekler için büyük şerefdir, bu sözün tarihini not aldım :)…
işte o akşam orda öyrenci olmak var herkez burda ne güzel tanışma fırsantı
O akşamki kurs sınıfta değil bir anfide olur…