Arıcılık kursları:

İZMİR  Buca belenbaşı köyünde arıcılık kursu açılacaktır, katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

misafirhaneniz varmı istanbul itfaiyesinden arkadaşları toplatıp gekeyim ;D

Tüm arıcı dostlara hayırlı olsun.

Ispartada da arıcılık kursunu açtıracağız.Simdilik sıra 9 da isteyen arkadaşlar ısparta Halk Eğitim merkezinin 2182297 numaralı telefonuna adlarını yazdırsınlar.

erdal beye çok teşekkür ediyorum.ayrıca istanbul avcılar halk eğitim merkezinde 1 ay sonra başlayacak olan kurs için kayıtlar başlamış.ben kayıt oldum.arıcılık yapan arkadaşlar kayıt yaptırabilirler.

Ankara Gölbaşında arıcılık kursları başlamıştır.

Düzce Halk Eğitim Merkezince düzenlenen ARICILIK KURSU 19/12/2011 tarihinde başlayacaktır.

Kenan abi, Düzce’ye de gidecek miyiz?

Boşuna uğraşma, Ballı Babanın rekorunu kıramazsınız.:smiley:

Davetsiz yerde ne işimiz var?

“Davetsiz yere simitçilerle çekirdekçiler gider” gibi oldu

Bende fazlasıyla DÜZCE davetiyesi var isteyene verebilirim :slight_smile:

:)) Düzce ye bekleriz efenim, her zaman kapımız açık…Lakiinnn; Sn. Murat Çakır beyler gibi bu davet hakkınızı verecek yer arayacaksanız baştan söyleyin:)) Rahatsız etmişisz sanırım???Murat Bey??

Bu akşam inşaat taburunda 40 kişilik kursun sınavı bitti. Yeni yıl için ilk 4 ay dolu kayıt almıyorum…

Kenan abi, bak ben desem ki bir yere gidelim…

O bir yere bir gidersek var ya…

Emrivaki işleri oldum olası severim, hani birileri çıkp gelsede şeref misafiri diyerek tanıtıp o akşam güzel bir eğitim bende alsam. Elbette anlatılacak çok şeyler vardır ;)…

O da olur inşallah…

Benim için ve dinleyecekler için büyük şerefdir, bu sözün tarihini not aldım :)…

işte o akşam orda öyrenci olmak var herkez burda ne güzel tanışma fırsantı

O akşamki kurs sınıfta değil bir anfide olur…