allahtan gelen hic bir şey beni ve tüm arıcı arkadaşları utandırmaz allahtan gelene amenna allahta kullarını zor durumda bırakmaz tüm arıcıların balları bereketli olsun
Bekir ağbi yeni mum hazırlığını anımsatınca o şekilde söyledim.Arı varsa da yeni çerçeve eklememesi için. Kabarmış 20 çerçeve ve sıkı sıkı arı sarmışsa bişey tavsiye etmeye gerek duymam. İnşallah çerçeveleri bal dolar.
murat bey bahsettiğim arılar yirmi cerceveye sığmaz onun icin ilave ballık attım kısmet neyse bekleyip görücez artık önerin icin teşekkürler mac başladı artık ilk yarıdan önce durmak sistem değiştirmek yok ikinci yarı taktik ne olur ilk yarının sonucu belirler bakarsın ballığın biri alınır elimizde kabarmış petek olur selamlar
acmayanlar daha cok yarıdan fazla acmamış var
acmayanlar bir hafta sonra anca acar sevindim kademeli oluşuna arılara cerceve ilave ettim
gittim göletin yanına biraz balık tutanlarla konuştuk bursadan gelmişler biri benim kayıncolardan cıktı hanım köylü yani resme razı gelmediler bizde göleti cektik aklıma gelmedi siz beni cekin diye
http://img810.imageshack.us/img810/1430/grgnt008.jpg
kapıdağın ogtasında bir gölet
cıktık dönüş yoluna aydından gelen arıcı amcaylan görüştük biraz hoş sohpet aydından üc yüz arıylan gelmiş cok masraf etmiş bal olmasa yandım diyor arılarını met ediyor ne cinsi dedim kafkas mış fe birmi ef birmi bilemedi mersinden getirtmiş anaları ana arılarda cok k…k yedini ana arı yetiştiricilerini hic semimiş burdan tırakyaya gidicekmiş sonra aydına cam balına gidicek kısmetse bir kac kovan actı gösterdi arılar en cok 6 .en az 3 cıta ne fazla ne eksik allahtan demedim adama tek katlı görünce benimkiler 30 cıta diye
http://img853.imageshack.us/img853/1484/49756220.jpg
resim cekelim dedik sırtını döndü sayibi izin verdi diye cektik amcamın en saf kafkas anasını
biraz uzun oldu ama silersiniz artık anlatmasam catlarım şimdi selamlar
şu anda kestane bizim her şeyimiz sen biraz ilerden gidiyorsun senin icin bir iki resim cekerim halil bilen gibi arşiv yok bende beklicen cekene kadar selamlar
mehmet abi sen gösterdiğime deyil yazdığım dönüme bak başyüz bin dönüm sadece aralarında sınır yol en uzak ikiyüz metre var
halil bey ben zafer ayciceğinin boyunu görsün diye kıza cektirdim resimi sağol ama karizmaymış hakkat