DİKEN ÜSTÜNDEYİZ!

Mustafa bey,

bu güzel bir haber,suçlular cezasını çekmeli.

emniyet güçlerini tebrik ediyorum.

Arısı bulunanlara gözün aydın dedik…

Asıl başka konu:

Nasıl bulunmuş?
Alan kişi ne gibi ceza görmüş mü?
Kovanlar plakalımıymış?
Kovanlar üzerinde değişiklik yapmışlar mı?

Sağol abi…

teşekkürler hocam…

Hocam ayrıntıları bi ara öğrenirim…

Sadece kutladım arkadaşları…

Hadi geçmiş olsun. Tekrar olmaz inşallah !

Gözün aydın…

Teşekkürler arkadaşlar.

Geçmiş olsun, inşallah bir daha sizin ve diğer arkadaşların başına gelmez.

İnşallah

Sevindirici haber,umarim kovan hirsizlarina caydirici bir ceza verirler…

inşallah güvercin hırsızlıgı gibi tırıvırıdan sayılmıyordur zira seviyorum hobim bu hastalık bende dediimmi yırtan cok oluyor bugibi işlerden evvelki sabıkalarda elbette önemli

Arısı bulunan arkadaş adına Mustafa abiye geçmiş olsun. Asıl mesele bundan sonra başlıyor. Bu ne idüğü belirsiz vatandaşlar ne kadar ceza alacak. Cezalar caydırıcı olmaz ise afedersiniz ama; köpek b*k yemekten vazgeçmezmiş. Cezalar caydırıcı olmaz ise daha kaç arkadaşa geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın vb. diyeceğiz acaba >:(

Çok güzel bir haber.Çok sevindim.Böyle insanlar cezalarını çeksin.

Jandarmayı tebrik ediyorum işin peşini bırakmadıkları için.

jandarmayı tebrik ediyorum gerçekten görevinin bilincinde Allah rızasını gözeterek çalışmış, sallamamış, arı sahiplerinede tekrar geçmiş olsun

mustafa bey gözün aydın arılarıların bulunmuş

mustafa bey gözünüz aydın hiç birimizin başına böyle şeyler gelmemesi dileğiyle .selamlar…

Mustafa beyin arıları çalınmadıki,

zaten çalamazlarda koşarak yine yakalar sporcu kendisi :smiley: :smiley: :smiley:

Merhabalar,
Arılarımı kestaneye götürmek üzereyim. Kovanlarımın çoğunluğu Plastik tabanlı. Çalınmaya karşı ek önlem olarak nakliye esnasında polen ızgarasını çıkarıp, yerine arı çıkışını engellemek üzere taktığım aparatı çıkarmayı düşünüyorum. (Arka taraftan delik açmak yerine) Bunun bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağı konusunda fikirlerinizi duymak isterim.

benim kovanların tabanı agaçtan seyyar tabanlı 2şer adet yanlardan çivi ile gövdeye tutduruluyor
bu çivileri alıp tabanı sehbaya monta etmeyi düşünüyorum kovanı kaldırınca taban sehbada kovan
elinde kalsın bakalım hırsızlık neymiş ögrenir diye düşünüyorum kanunen bir sorumlulugum olurmu
malum bizde hırsızlar çok kıymetli.selamlar…

çalmak isteyen engel tanımaz önemli olan kişinin vicdanıdır