DİKEN ÜSTÜNDEYİZ!

Kazim abi eger kovanlar kndi sahsina ait tapulu bir yerde ise ve arilarin kayitli ise sorun teskiled3cegini sanmiyorum ama degerli hirsiz icin baya bir sorun teskil edecektir… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Seyyar plastik tabanlı kovanların tabanlarının kilitlerini iptal edip öyle yeyre koymakta fayda var. İlk kaldırılan kovanın alt tablası yerde kalınca görelim bakalım o kovan hırsızlarının hallerini.!

Boğaz bölgesine 5adet koloni götürdüm ıhlamur kestane de yerimiz olsun diye Allaha emanet götürseler bulunmaz

Arkadaşlar çok kötü bir haberde ben vereyim maalesef…
Afyonkarahisar/Çay/ Bulanık köyündeki arılığımdan 12 Haziran 2014 Perşembe günü 10 kovan arım çalındı.
Dört kovanımında giriş kapakları kapatılmış ve üç kovanın malesef arıları ölmüş.
İpucu olarak taşıma aracının izi (tekerlek boyut, dingil arası mesafe açıklığı ve ön-arka tekerlek açıklığı) tahminlerine göre ford transit bir araç olabileceği.

Sitede hırsızlık konu olurdu da bizim buralarda olmaz derdim.
Malesef bizde yaşadık.

Tüm ankadaşların dikkatli olmasını ve böyle bir olayla karşılaşmamalarını dilerim.

bulanıklı kardeşim geçmiş olsun İNŞALLAH en kısa zamanda hırsızlar bulunur…

Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun Allah bildiği gibi yapsın onları.

Siz3 gecmis olsun olsun,yapanada haram i zikim olsun… >:(

Allah razı olsun arkadaşlar.
Arıların çalınmasından çok, giriş kapakları kapatılmış olan kovanlardaki arıların ölmüş ve can çekişir hallerini görmek içimi parçaladı.
O görüntüler insanın gözünün önünden gitmiyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın.

Geçmiş olsun, inşallah şuçlular yakalanır.

DİKEN ÜSTÜNDEYİZ konu başlığında yeni konu göreceğiz diye diken üstünde durur olduk. Rab’bim onları bildiği gibi yapsın. Hayrını görmesinler inşAllah.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tür insan benzeri ürünler doğduklarında bir erkek evladımız oldu diye Mevlüt okutulmuştur. [emoji102]

Geçmiş olsun…
Bir ay kadar önce benim de başıma geldi,
11 kovan en yeni ve en güçlü kolonilerimi alıp gittiler.
İnsan birkaç gün şaşa kalıyor zaten, inanamıyor.
Ben de polisin olay yeri inceleme ekibini getirttim,
incelediler falan filan ama bir şey çıkmadı.

İnşaallah seninkiler bulunur, peşini bırakma bir görgü tanığı çıkıverir bazen.
Allah sabır versin.

Geçmiş olsun.

Biz emanetçiyiz.Biz sadece korumaya ve gözetlemeye çalışıyoruz.

Hakim ve halik olan yaradan.Nasip.

Benimde geçen ay 10 bin tl liik sigaram çalındı.

Geçmiş olsun.

çok doğru bir lafusta babası sevinmiştik erkek evladım oldu diye

Bulanıklı çok geçmiş olsun.
En kısa zamanda bulunur inşallah…

Duyarlılığınızdan dolayı sağolun arkadaşlar.
Bulunacağını hiç sanmıyorum.
Tekerlek izinden başka hiç bir ipucu yok malesef.
Mesaim bittikten sonra yakın bölgelerde araştırma yapıyorum ama gün geçtikçe de ümitler tükeniyor.
Allaha havale ettim.

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.