Arkadaşlar kullanıcı adımızın yanına yaşadığımız ili eklesek daha iyi olmaz mı?Böylelikle kimin hangi iklim şartlarına göre yorum yaptığı daha anlaşılır olur.Ben şahsen bazı yorumları okurken bocalıyorum.
İbrahim Hocam merhaba,
Aynı dilekleri bende daha önce yazdım, ama şu ana kadar bir iki arkadaş uyguladı, yılbaşından bu zamana avatar resimlerinde değişiklikler yapıldı ama alt bilgi girilmedi… bekliyoruz…
Yaşı, memleketi, rakım yüksekliği, mesleği de yazsa resmin altında, belki mesleği ile ilgili soru sormak ihtiyacı olabilir diye düşünerek dile getirmiştim…
Ben uyguladım…Bknz.şekil yandaki avatar… ![]()
Dediğiniz gibi aynı rakımda, veya yaklaşık şartlarda bulunan arkadaşlar ile daha farklı şartlarda bulunan arkadaşların tavsiye ve uygulamaları kafa karıştırıyor…
İnşaallah arkadaşlar anlayışla karşılarlar…
sevgilerimle
Merhaba Şefik Bey,
Profil resminin altına o bilgileri nasıl eklediniz?Hemen ben de ekleyeceğim.
bu formun faal üye yani aylık ortalama katılımcı sayısı kaçtır sayın abiler
Profil sayfasında resim eklediğiniz de, resmin altınadki sütuna yazıyorsunuz…sınırlı girişi var…
benin teknisyen kelimem yarım kaldı… ![]()
İletisi sayısı 5 ve daha fazla olan üye sayısı toplamı 725.
01 Ocak 2012’den bugüne toplam 12 günde ise 503 kişi online takip etmiş.
Arkadaşlar yeni forumda son iletiler bölümünde yeni konu başlıkları ve gönderen bölümü siyah olsa daha iyi olmaz mı?Renkler hep mavi ve mavinin tonları olduğu için hafif gözü yoruyor sanki.
Merhaba,
Sanırım " Memleketiniz neresi? " kısmında Tekirdağ ilimiz unutulmuş.
kolay gelsin…
Bütün illeri yazdık, ama aktif olmayan iller bir süre boş kalınca otomatik siliniyor.
Fırsat bulup tekrar güncelleyemedik. Eksik olan başka iller de var.
Merhaba, foruma sürekli olarak bağlı kalamıyorum belli bir müddet sonra tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum acaba bir problem mi var?
Giriş yaparken, sürekli bağlı kal seçeneğini işaretleyin.
Tamam Murat Bey öyle yapacağım.
İnternet siteleri bilgisayarımıza Çerez (cookie) denilen küçük program parçaları atıyor.
Bu program parçaları sayesinde web sitesi bizi tanıyor ve biz giriş yapmasak da giriş yapmışız gibi davranıyor.
Bu bir avantaj gibi görülse de, güvenli işlem gerektiren sitelerde bir dezavantaj.
Çünkü genel bilgisayarlarda, sizden sonra kullanan kişi, rahatlıkla sizin adınıza sizin hesaplarınıza girebilir.
Bu yüzden yeni program varsayılan olarak sürekli bağlı kalmayı devre dışı bırakıyor.
Ancak kullanıcı işaretlediğinde, sürekli bağlı kalma konumuna geçiyor.
Facebook vs sistemlerde, oturumu kapat demeden sayfadan çıkarsanız, facebook paylaş seçeneği olan bütün siteler, bu çerezler (cookies) sayesinde sizi tanıyor.
Farkında olmadan bir sürü şeyi beğeniyor ya da paylaşıyorsunuz.
murt hocam,iletilerimizin olduğu konuları çok çabuk görüp bakabiliyorduk çünkü konuların başlarında işaretler vardı.şimdi öyle imkanımız varmı yapsak?
Anasayfada son iletiler kısmındaki konuları incelerken,herhangi bir iletiye bakıp geri döndüğümüzde
son baktığımız iletide bir işaret kalması,aynı zamanda devam edeceğimiz iletiyi de göstereceğinden epey kolaylık sağlayacak ve işlevselliğini de artıracaktır,teknik olarak mümkün ise değerlendirilmesini öneriyorum.
Bir mayıs kutlaması başlığı daha özel olmalıydı daha renkli olmalı, arların görüntüsü ve sağında solunda yiğit işçiler mümkünse
![]()
Mum örüyorlar daha ne…
Haydi sen çıkar bakalım göbeğinden mumu abi, kolaysa…
![]()
Çok güzel… ;D
Mum değil pamuk…
Kendimi arı değil koşnil gibi hissettim…
Arkadaşlar çok rica etsek şu profil bilgilerinizi güncelleseniz.
Bazı arkadaşların sadece adı yada rumuzu var,birde ileti sayısı.Kimdir, nedir,nerelidir, koloni sayısı, yaşı yok.
Arkadaşlar lütfen düzenleyelim,eğer ileti yazabiliyor isek profil bilgilerini de güncelleyebiliriz demektir.