allah sana görmek istediklerini görmek nasib etsin arılık cok güzel mekanda güzel örtü tahatası neden kullanmıyorsun hic olmasa yazın mustafa o kovanlarda arı var demi hic giriş cıkış yok gecemi cektin resimler selamlar
Yaman o görünen meşhur DİK KOVAN secimide beklemez içide beklemese cıksa katları mahcup olaçaklar var
Dualarınıza amin diyorum.
Arıcılık için uygun bir yer ,etrafımıza arıcılar geliyor kestane ve ıhlamur zamanı.Meşhur akbaba köyü üç dört kilometre mesafede arıcılarıda meşhurdur.
Manzaraları sabah çektim,anayol bana ikiyüz metre ,meyvelikler,ıhlamur ve kestane birazda akasya,etrafımda var ve kilometrelerce bir alan.
Bekir kırktan fazla boş kovan var vakit bulursam şöyle büyükçe bir arılık kuraçağım görsel olsun
Arıcılık güçlü arıyla yapılır,bunu anlamak ve arıları hazırlamak öncelikli vazifemiz ,her gün daha iyisi olaçağım inşaallah.
hay maşallah adamda kırktan fazla boş kovan varmış bizde kaldı birtane onada oğul cıkcak diye ödüm kopuyor bal parasını yine sermayeye yatıracaz yoksa seneye getir sen bana bir kac kovan doldurayım ben onları senin hesabına selamlar
mehmet abi bende ne okadar kovan nede sermaye var nerdeyse oğul dala cıkınca gidip kovan alıcaz ama icimdeki şu arı sevdası coğaltma hırsı istemesemde coğalıyor emekliliği yakalarsak ozaman kota yok işallah selamlar
halil bey okadarda demedik sen gelirken getir onları ben beş on kovan alırım seneye bala gidicek arımız olsun bali bu eski analarla olmuyor tam dereden gecerken yolda bırakıyorlar adamı
yusuf bey birleştirmeyi düşünüyorumda on ana ymurtluyor beş anaya düşücek yavruları alıp kuvvetli olanda birleştirip kestaneye bir fazla gitsin diyorum birde halil bey olurda ana getirirse burdada bölcek arımız olsun selamlar