böyle bir başlık yok ama çözümvar istanbul aksaray kızılay kan merkezinin karşısında bir azeri doktor var fizyoterapi ile fıtıga kesin çözüm getiriyo doktorları ablama kesdin ameliyat dedi ama o doktor 7seyansta tedavi etti fıtık sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar,
Aslında güzel bir konu ortaya cıkmış…
Vizontele filminde Deli Eminin dediği gibi…‘‘Şerrefsizim ben düşünmüştüm’’
Ben Üzerinize afiyet belden 5 kez tamir görmüş biri olarak kafamda bu amaçlı bir aparat yapmak vardı…
Bu video iyibir fikir verdi… incelemek ve daha nasıl iyisi yapılır diye düşünmek gerekir…
Arıcı için gerekli, pratık ekipmanların tasarımı ve ihtiyaca göre yapımı şart…Bunu da ancak arıcılıkla uğraşan kişilerin amacına uygun talepleri belirler diyorum…
Mehmet abim, Mustafa kardeş biran önce yapın da, biz de uğraşmayalım…
Tamirli olduğumdan şarjım çabuk bitiyor … ;D
Mehmet bey, Daha önceki yazılarınızda okumuştum aşırı ter rahatsız ediyor diye…
Bu da benim uygulamamdır…sandalyenin altında ağırlık var…rüzgara dayanıklıdır…
oturarak bakım yapıyorum…
Ayrıca kovan kenarına geçme takmalı tepsi masa yaptım çıtaları ona koyarak bakım yapıyorum
bel problemi olmuyor… Resmini çekmemişim inşaalah ileride…
Şarjlı körük düşünmüştüm ama araştırınca daha önce bu fikir üzerinde yazılar okudum…
Sabit arıcılık için Şapkalı kovan kapağı düşündüm uyguladım…(Yağmurun uçuş tahtasını ıslatmaması nem olmaması için)
Kapak içine gazete ve bezleri zımbaladım, çünki benim örnek arıcı yakınlarım on senedir rüzgar gazete ve kapak maçı yapıyorlardı…
Seyyar kovan altkıllarını hep çivi ile tutturuyorlardı,Değişim sirasinda sökerken gürültüsü,arı sinirlenmesi ve zorluğu cabası ben benimkileri hep vidalıya çevirdim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar…Malumunuz üzerine arıcılıkta tek başıma 2. yılım olacak… Allah ömür verdiği ve sağlık tan dolayı problem olmadığı müddetce çok şeyler düşünüp tasarlarız inşaallah…