ORTA TEKNOLOJI SOSYETE OLMAYAN TASIYICI

bazi arkadaşlar sosyete dimişdi bıraz az sosyete olsundiye bunu koydum bel agrısına son diyelimi

http://www.youtube.com/watch?v=h54MdnOcJvU&feature=endscreen&NR=1

;D ;D ;D :o :o :o

Tevfik hocam,
Keşke arılığım bu kadar düz olsaydı da bu aleti kullansaydım. :slight_smile:
Bel fıtığına ameliyatsız çözüm başlıklı bir video var mı ? :))

Bel fıtığı olmayacağınız bir sistem var,onuda görmek için benim sistemi yapmamı bekleyeceksiniz :slight_smile:

mustafa ben başından tiyo vereyim pahalı olmasın almam bak ona göre

Mustafa, başlamadan önce iyice araştır; sor soruştur, sonradan olmadı dersek proje çöpe gitmesin.:smiley:

Beklemedeyiz…

böyle bir başlık yok ama çözümvar istanbul aksaray kızılay kan merkezinin karşısında bir azeri doktor var fizyoterapi ile fıtıga kesin çözüm getiriyo doktorları ablama kesdin ameliyat dedi ama o doktor 7seyansta tedavi etti fıtık sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Ağabey haklısın,ben yinede yapayım :slight_smile: çok az masrafı var Bekirede yarar :smiley: Biraz daha bekleyeçeksiniz yanlız.

Mustafa ben yapı olarak araştırmayı ve kendi yaptığım ekipmanları kullanmayı severim.

Bir işi ne kadar kısa sürede ve en az maaliyetle yaparsam mutlu olurum.

Aldığım eğitimin bu işte büyük katkısı var.

O yüzden araştıran ve üreten insanları hep takdir ederim, kolay gelsin.

mehmet abi senin şu arıcılık icin bize yaptığın katkılardan dolayı bizlerde seni cok seviyoruz
allah sizleri başımızdan eksik etmesin

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: olursa veya bulursam bilgi aktaririm size ama simdilik ben bildigim kadar bu var :cry:

Merhaba arkadaşlar,
Aslında güzel bir konu ortaya cıkmış…
Vizontele filminde Deli Eminin dediği gibi…‘‘Şerrefsizim ben düşünmüştüm’’ :smiley:
Ben Üzerinize afiyet belden 5 kez tamir görmüş biri olarak kafamda bu amaçlı bir aparat yapmak vardı…
Bu video iyibir fikir verdi… incelemek ve daha nasıl iyisi yapılır diye düşünmek gerekir…
Arıcı için gerekli, pratık ekipmanların tasarımı ve ihtiyaca göre yapımı şart…Bunu da ancak arıcılıkla uğraşan kişilerin amacına uygun talepleri belirler diyorum…

Mehmet abim, Mustafa kardeş biran önce yapın da, biz de uğraşmayalım…:smiley:
Tamirli olduğumdan şarjım çabuk bitiyor … ;D

sevgi ve muhabbetlerimle…

Şefik bey tebrik ederim, herşeye rağmen mücadele etmekten geri durmuyorsunuz.

Üreten insanı severim derken sadece elle tutulur birşey üreteni değil, faydalı fikir üreteni de severim.:smiley:

Fikir üretin ki bizlere ışık tutasınız.

http://img847.imageshack.us/img847/9949/arbakmmanzaras.jpg

Mehmet bey, Daha önceki yazılarınızda okumuştum aşırı ter rahatsız ediyor diye…
Bu da benim uygulamamdır…sandalyenin altında ağırlık var…rüzgara dayanıklıdır…
oturarak bakım yapıyorum…

Ayrıca kovan kenarına geçme takmalı tepsi masa yaptım çıtaları ona koyarak bakım yapıyorum
bel problemi olmuyor… Resmini çekmemişim inşaalah ileride…

Şarjlı körük düşünmüştüm ama araştırınca daha önce bu fikir üzerinde yazılar okudum…

Sabit arıcılık için Şapkalı kovan kapağı düşündüm uyguladım…(Yağmurun uçuş tahtasını ıslatmaması nem olmaması için)

Kapak içine gazete ve bezleri zımbaladım, çünki benim örnek arıcı yakınlarım on senedir rüzgar gazete ve kapak maçı yapıyorlardı… :smiley:

Seyyar kovan altkıllarını hep çivi ile tutturuyorlardı,Değişim sirasinda sökerken gürültüsü,arı sinirlenmesi ve zorluğu cabası ben benimkileri hep vidalıya çevirdim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar…Malumunuz üzerine arıcılıkta tek başıma 2. yılım olacak… Allah ömür verdiği ve sağlık tan dolayı problem olmadığı müddetce çok şeyler düşünüp tasarlarız inşaallah…

Sevgilerimle…

O sandalyeye bir tekerlekli akülü bir sistem takın ve kovan bakımı bitince dızzzztttt yan kovan geçin. :smiley:

:smiley: Şimdilik bu yeter, Halil abicim, fazla masraf yapmayalım, her an şarjım bitebilir… malzemeler ortada kalır… :smiley:

sevgilermle…

harbiden super goruntu tekerlekte fena 1 fikir degil :smiley: :smiley:

Ekipman süper şarzlı matkap anca bukadar koordine kullanabilirdi ben o ballı çtaya bayıldım ne yapmış maaşallah.

Macaristanda bile yaygın olarak kullanılan bu kovan taşıma sistemleri için Türkiye geç bile kaldı.

Biz Türk milleti, yapı olarak sağlığımıza özen göstermiyoruz, sağlığımızı kaybettikten sonrada iş işten geçmiş oluyor…

Teknolojiji kullanarak hem bedeni yormadan hemde daha çok iş yapmak varken zoru seçiyoruz…

Pilimiz bitene kadar yiğitiz, ondan sonra allah kerim :slight_smile: