plastik kovan tabanı

İnce alt tabanlar 20 tl inmiş. Firmanın birisi arkadaşa mesaj atmış. Bende şubata kadar bekleyelim demiştim. Belki fuarda dahada kaliteli ve uygunu olur.

Abi hangi firma mesaj atarmisin bana 30 adet kadar lazim

Banada sms geldi apimaye firmasından 31 aralığa kadar 20 tl den başlıyormuş.

İndirimli fiyatlar, en az 12 ürün alımlarda geçerli.

Arkadaşlar önden takılip çıkan polen tuzakları takarken çıkarırken çok ari eziyor .menteşeli sistemi denedim bana çok daha kullanışlı geldi siz ne dersiniz

Ezilmek bir yana kafaları kopuyor Hocam,bizim gibi az polen alanlar neysede sık polen alanların bu durumda işi zor.

Şu plastik taban işinede el atacağım sonunda :slight_smile: büyük sermaye istiyor.

Şöyle bir kaç kalıp ,pratik açma kapama ,nemlenmeyen polen tabağı,sürekli temizlenmek zorunda kalmayan alt tepsi daha az ağırlık,ergonomik sehpa oturuşu,gıdaya uygun plastk.

Ustalarımız bi el atsınlarda bizlerde nasiplenelim.

Bizim için en pratik ve en kullanışlısını bulup bize yardımcı olurlar inşallah.

Plastik polen tuzaklılarda arılar polene çalışırken giriş çıkışında yoğun olduğu zamanlarda 

polenlik çıkartılırsa arılarda zaiyat oluyor-- kafalar kopuyor.

Bunları yarım çektiğimizde polenden ( yarım ) çıkıyor - arı içerden istediği gibi çalışıyor .

Bu şekilde kullandığımızda arı genede polene çalışmıyor çalışanında önemi olmuyor.  

Bu şekilde arılığına her gün itmeyenler için daha iyi olur diye dşünüyorum...

Mustafa kemal bey inşallah bu işe el atarsın siz isterseniz başarirsınız

Hocam çok onurlandırdınız beni :slight_smile: keyifli keyifli arıcılık yapıyorum,pahalı ve iş görmez malzemeleri görünce rahat duramıyorum birde tabi Makina Mühendisi yeni çıkmış kuyruğum var :slight_smile:

Aslında plastik tabancılar kalıpları pahalı olduğu için terk etmiyorlar hata tekrarlarını,yaptık oldu anlayışı da hakim onlarda hatta eleştiriye hiç gelmiyorlar,en önemlisi birbirlerini taklit ettiklerinden hatalar tekrarlanıyor.

Dua edin hocam herkes için hayırlı olsun ve iş görecek bir ürün oluşturalım.

Bir tabanda ortalama 7 parça vvar. Her parça kalıp özelliğine ve boyutuna göre 10 ila 15 bin tl arasında değişiyor.

MKA abim.Tanıdık kalıpçı tanıdıklarım var fikrin oluşunca danışırız.

Tabanda kullanılan plastik granül kg 5 tl.hurda değil.ortalama 2-2.5 kg gelir bir taban.

Ferhat Sarı

Ferhat yakında görüşeçeğim bir kalıpçı ve enjeksiyon plastikciyle ama ben bu işten anlamam fakat yapılaçak işi yani tabanı daha gönlümde pişirmedim,bu konuda hata yaparak yanan tabançıları örnek alarak yanmadan pişirmeye çalışıyorum.

Benim projemde pek sır vermek istemesemde :slight_smile: uçuş tahtası,kapağı yok,arıları acıktan taşıyacan yani :slight_smile:

Polen tepsiside yok,ikisinin görevini yapaçak alt tabla var.

En önemlisi arıyı ve arıcıyı rahatsız etmeden çalışma imkanı sağlayacak polen tuzakları var.

fiyat uygun gibi Hüseyin bey,
aslında önemli olan almadan önce ürünü uzman birinin(sizin) incelemesi,
gerekirse denemeniz iyi olur kanaatindeyim.
şuanda acelesi de yok zaten arılarımız da uykuda,
bu sene kendi polenimi toplamayı çok istiyorum,
hayırlısı bakalım.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Ilk müşteriniz olurum inşallah

Plastik temel olarak petrol türevidir.

Günümüzde petrol fiyatları epey düştüğüne göre plastik taban fiyatları da düşecektir.

İstenilen fiyatlardan daha aşağıya alabilmek için sıkı pazarlık yapınız.

2 yıl önce 40 tl ye veya özel indirim kampanyasıyla 3 adedi 100 tl ye veriliyordu.

2 yıldan beri bir çok eşyanın fiyatı artmasına rağmen, bugün için, herhalde 5 tanesini 100 tl ye verecekler.

Alırken koyu veya mat renkli olanlardan kaçının, çünkü onlar hurda plastikten yapılırlar.

ilgili firmadan bir alışverişim oldu. sepet boyunun 1 cm daha uzatılmasını istedim. Hiç sorun etmediler. karşı ödemeli olarak sepeti gönderdim bir hafta sonra yenisini istediğim ölçüde gönderdiler. İletişim olarak ben memnun kaldım.

Şuan kullandığım tabanlar Ap…ye nin ilk çıkan tabanları

40 tl alındı.

Ve halen fiyatları 40 tl.Değişmemiş yani.

sayın hamravat sizin aldıgınız tabanları AP…YE…de kampanya yapmış.

60 adet ve üzerine kdv. ve kargo dahil 33 tl.ye satıyor. selamlar…

O firmanın iki çeşit tabanı var.

Eski tabanlardan başka ekonomik boy diye bir üretimi var.

33 tl olanlar sanırım bu ekonomik boy olabilir.

40 TL. olanlar indirimde hocam.

“A” Model 33.3 TL.dan 76 adet aldık.