plastik kovan tabanı

Bende baktığımda 12 adedi indirimli aynı fiyata idi Mehmet abi. Firmanın sayfasında en sonda vadeli indirimli satışlar da sanırım.

Güncellemişler, karta üç taksit uyguladılar.

Hep yaptığımız hata: plastik kovan tabanını başka sayfada tartışıyoruz.

İlerleyen günlerde arayınca bulmakta zorluk çekilecek.

İlgili yere taşındı hocam.

Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim.

Sayın ustalarım bende 12 adet bir firmasan aldığım süper diye tabir edilen plastik tabnlar var ben çok memnunum polen tolaması gayet iyi birde ankaradan bir firmadan kendidnden polen tuzaklı 2 kovan aldım hiç memnun kalmadım polen toplayamadım çünkü fimayı aradım tozak uygun değil diye veya arı küçüktür diye bir sürü bahane saydı bende şuan 12 adet kovan almam lazım bir araştırmaya girdim bir firmadan yeşil renkli 42,5 X 50.5 benim kovan ölçülerimede uygun tabanı çok uygun fiyat verdiler. bu tabanları ilk defa kulanacağım bilgisi olan varsa mana mail atarasa sevinirim. yoksa denenmişe devam diyeceğim süper tabana devam ama fiyat farkı baya var.bu konuda görüşlerinizi yazarsanız sevinirim teşekür ederim

arkadaşlar 40x50 ebatında kovan ölçülerim var acaba plastik kovan altlığı olurnu 50.5 42.5 altlık ölçüsü

Beğendiniz madem standardınıza devam edin.

benim 40x50 dıştan dışa kovan ölçülerim plastik kovan altlığı olurmu acaba burdan bakabilirsiniz http://www.balpazar.com.tr/kampanyalar.aspx

Kovanınız standart dışı.
Standart bir ürünle kullanıma uygun değil.

Sayın kaya35Kaya zannediyorum yanlış yerdesiniz. Millet FESHANE de. Haydiyin oraya. İsterseniz reklamlara orada devam ediniz. :slight_smile:

Altlığa uygun kovan ayarlaman gerek :wink:

hüseyin bey,
tabanlardan bi haber var mı?
fiyat alabildiniz mi?
tşkler,
iyi günler.

Bende merakla plastik altlıkları bekliyorum.
Ünlü bir markanın yeşil renkli altlıkları polen toplamak için uygun olmadığını düşünüyorum. Çünkü polenlik kısmının yükseklik mesafesi az gibi geldi. Diğer açık kahve renkli altlığının böyle bir sorunu yok.

Sayın ustalarım bende bu yeşil tabandan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlaşlardan görüş almak istiyorum. Tabanın polen toplaması nasıldır tavsiyeleri bekliyoruz. Teşekür ederiz

Polen tuzaklari önden takılip çıkartilan bence uygun değil takar iken çıkartırken arılar eziliyor polen tuzakları arkadan açılıp kapatılmalı hava alır olsun elekli olsun nem olmaz

Kusura bakmayın, ben birşey sormak istiyorum. İlk defa alacağım bunlardan. Bu tabanları monte etmeden önce kovanın altındaki ahşap tabanı söküyormuyuz, yoksa o taban duruyor ve bunu da onun altına mı monte ediyoruz acaba?

İyi günler

Ahşap kovanın tadı başka.

Çeşitli firmalardan 10 kadar altlığım var.5-6 sını temizlemeğe kalktım.akşama kadar uğraştırdı.Ahşap öylemi.artısı da var diyemem.

Evet süleyman abi kat şeklinde olanlara alttan vida yardımı ila tutturuyoruz…

İsmail abi temizlik hususunda katılıyorum ılık su ile sil babam sil cok zor oluyor temizliği…

ABİ BİZDE ALDIK 150 TANE TAKTIK KOVANLARIN ALTINA BAKALIM NE OLACAK SONUCU BENDE MERAK EDİYORUM DOĞRUSU İŞE YARAMAZSA VAY ANAM VAY…