YENİ FORUM

Yeni forum teknik altyapısı güncellenerek yerli hostinge aktarıldı. Daha önce hosting hizmetini yurtdışından alıyorduk ve sorun çıktığı zaman müdahale sıkıntısı oluyor derdimizi anlatamıyorduk.

Üyelerimizin önerilerini dikkate alarak elden geldiğinde yeni özellikler ekledik.

1. Çoklu sayfalarda istenilen sayfaya gitme sorunu oluyordu. Sayfa numaralarını aşağıya açılır menü şeklinde yaparak, istenilen sayfaya kolayca ulaşım imkanı sağlandı.

2. Kullandığımız forum programının standart temasını kullanıyorduk. Bu bazı üyelerimizce eleştiriliyordu. Bu yüzden forumun arıcılık kimliğine uygun daha modern bir tema kullanmaya başladık.

3. FAVORİ KONULAR diye bir özellik ekledik. Üyelerimiz takip ettikleri konuları FAVORİLERİME EKLE düğmesi ile kaydedebiliyorlar. Bu şekilde üst menüde FAVORİ KONULARIM bölümünde listeletebiliyorlar. Favorilerime ekle düğmesi YANITLA düğmesinin yanında.

4. En önemli değişiklik ARILIKLARIMIZ menüsü altında BLOG tarzı bir modül ekledik.

Arılıklarımız bölümü normal forum düzeni içinde iken bir takım sorunlara yol açıyordu. Bu bölümü normal forum akışı içinden çıkararak, her üyemizin kendine özel bir sayfa eklemesine imkan sağladık. Son eklenen yazılar ARILIKLARIMIZ menüsünden izlenebiliyor. Ayrıca her arıcının profili altındaki arılık simgesine tıklanarak, ilgili arıcının arılığına gidilebiliyor.

Yazılar için üyelerin yorum yapabilme imkanı da var.

Böylece arılıklarımız bölümünde arıcının paylaşmış olduğu yazılar ile yorumların birbirine karışması önlenmiş olacak.

Gözden kaçan sorunlar varsa gün içinde bunlara müdahale edip çözeceğiz. Arkadaşlardan ricamız gördükleri sorunları bize bildirmeleri.

ellerinize sağlık :slight_smile:

bu arada arılık simgesine tıklayınca henüz arılığında yazmadı gibi uyarı verdi.

Arılığınızda yazı yazdığınızda o uyarı gelmeyecek :slight_smile:

Elinize sağlık abi :slight_smile:

Bu arada bazı arkadaşlarımız yeni forumu değil hala eskiyi görüyormuş :slight_smile: Sanırım dns yönlendirmeler ile ilgili bir güncelleme sıkıntısı var. Ben ayarlarımı Open dns olarak yaparsam yenisini, yapmazsam eskisini görüyorum :slight_smile: Yurtdışından bağlananlar da yenisini görüyor, bazı illerdeki arkadaşlar eskisini. Gün içinde düzelir umarım.

Yeni Forum hayırlı olsun… Forumun kurulması ve gelişmesinde bu zamana kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum… Eskisine yazamamıştım ama yenisine bismillah diyerek yöneticileri kutluyorum…
Selamlar saygılar…

Yeni forum hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkürler.

Hayırlı olsun…
Bu arada bende yanıtla bölümü yoktu şu an var.

Yenilikler için ellerinize ve emeğinize sağlık :slight_smile:

Yeni forum çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün bilgisayarı açtığımda benim için süpriz oldu yeni forum.Forumun logosu için ise mükemmel diyebilirim…

hayırlı olsun. gerçekten güzel olmuş

Yeni forum hayırlı olsun, emeğinize yüreğinize sağlık.Teşekkürler.

Emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel görünüyor. Özellikle de smiley’ler :):smiley: ;D

Çok güzel olmuş :slight_smile: Elinize sağlık…

Üyelerin arılıkları da güzel düşünülmüş…

Hayırlı olsun…Çok güzel…

Emeği geçenlerden Allah razı olsun…

Üyelerin arılıkları konusunu profillere ilişkilendirmek için yapmamız gereken bir şey var mı?

Al benden de o kadar (:

hayırlı olsun güzel olmuş

abi yeni form süper görünüyor ellerinize sağlık :slight_smile: