ARILIKLARIMIZ üst menüsünden ARILIĞIM seçeneğine giderek kategori oluşturup yeni yazılarınızı eklemeye başlıyorsunuz.
İlk eklediğiniz yazı ile birlikte arılığınız açılmış oluyor.
Mesajlardaki profil bilgilerinin altındaki simgelerin en sağındaki Arı simgesinin o kişinin arılığına gidiyor.
Arılığı simgelemek için körük vs epey uğraştım ama düzgün birşey çıkaramadım
Yani kişi arılıkları profillerle otomatik olarak ilişkili.
Eski forumda normal konu açarak yazdığımız arılıkları herkes kendisi yeni yere taşımak durumunda. Otomatik taşıma ya da profille ilişkilendirme yapamıyoruz.
Yeni forumda , yeni gönderilen iletileri nereden takip edeceğiz , eskisinde çok kolaydı , yenisinde en altta yazılan bütün yeni iletileri gösteriyor ama okuduğunda kaybolmuyor. Kısacası ileti takibinin pratik yolu ne olacak ?
Daha önce anlattığım ARILIKLARIMIZ modülünde malesef sorun çıktı. Birden fazla üye yazdığı zaman id numaraları birbirine karışıyor ve veritabanında olan veriyi forumda göstermiyor.
Sorun yükleme ve Türkçeleştirmeden kaynaklanabilir diye, herşeyi silip yeniden ingilizce versiyonu yükledim.
Üst menüde BLOGS yazan yer. MyBlog menüsünden kategori oluşturup yeni yazı girip bir test edelim.
Yine aynı sorun yaşanırsa, o modülü iptal edeceğiz.
Forumun yeni yüzü güzel görünüyor. Hepimize hayırlı olsun. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
İçerik yönünden yenilikleri izleyebilmek için üyelerimize de gayret düşmektedir. Hep beraber daha iyiyi, daha güzeli yakalamak dileğiyle.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ülkemize, insanlarımıza biz arıcılara çok katkı sağlıyordu dahada artan bir ivme ile bilgilerimizi paylaşacağımız, adeta uzaktan eğitim veren bir üniversiteye dönecek inşallah.
Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlara yeniden merhaba. Yeni forumumuz çok güzel olmuş.Forumun yapımında emeği geçenlere ve bilgilerini sakınmadan biz acemi arı sevdalılarına yol gösterip bilgi sahibi olmamızı sağlayan ustalara şükranlarımı sunuyorum.Herkese gönül dolusu sevgi ve saygılar :)))