güzel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık…
emeği geçen herkesin eline loluna sağlık.
12.04.1959
Adana
tebrikler teşekkürler bizim icin yaptıklarınız şeyler icin cok sağolun
on numara forum olmuş birde ben tam cözebilsem onbucuk olucak ama yavaş yavaş acelemiz yok sindire sindire
bu yazdığım ücüncü ileti zor gönderdim insan gönderdim sanıyor ama iletiyi takip etmezse o an başkası ileti gönderdiyse incelemeniz öneriliyor tekrar göndermek gerekiyormuş
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İki yıldan beri teknik arıcılık sitesinden edindiğim bilgiler ve ustaların tecrübelerine bu sayede ulaştık.yeni sitemiz hayırlı osun emeği geçenlerin ellerine sağlık
Bu olanakları hizmetimize sunan ustalara teşekkürler,eksik olmayın.
Emeği geçen herkese teşekkürler…
eee nerde kalmıştık ![]()
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş
Hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkürler…
Yeni forum bir harika…
Emeği geçenlere teşekkür eder, yeni forumun tüm arı dostlarına hayırlı olmasını dilerim.
yeni foruma giremeyen arkadaşlarımız var bilginize hala eski forumda
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba
Forum çok güzel görünüyor.
Emeği geçen herkese Teşekkür ederek arıcılıkla ilgilenen tüm dostlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Ambalaj değişti sadece, ama görünen o ki değişiklik iyi oluyormuş.
Hiç yazmayanlar bile yazmaya başladı.
Foruma girerken şifre ile ilgili sıkıntı var şifre hatalı diyor bloke olduktan sonra tekrar şifre tanımlanınca sıkıntı kalmıyor
Siz devamlı takip ediyorsunuz galiba, yazmayanları bildiğinize göre…
Sayın moderatörüm, bu konu başlığı altında ileti sayısı 1 olan kaç mesaj olduğunu sanırım görüyorsunuzdur.
Çok güzel olmuş teşekkürler.
Tüm forum üyeleri ve adminlerine merhaba , emeği geçen arkadaşlara teşekkürler gerçekten güzel bir yüz . hepimize hayırlı olsun.
Giriş yaptığı kullanıcı ismi ya da şifresinde Türkçe karakter kullanan arkadaşlar sorun yaşıyor.
Yukarıdaki yöntemle çözülüyorsa sorun yok.