YENİ FORUM

Murat Hocam ben bu şekilde çözdüm. Mehmet Kenarda problem var kendi bilgisayarından girince eski forumu açıyor onun isminle ben bilgisayarımdan giriyorum yeni forum açılıyor

hayırlı olsun

Eski foruma yönlenmesi, adres bulucu bilgisayar veritabanlarının ülke çapında tümüyle güncellenmemiş olması.

Yarın bütün sorun çözülür diye umuyorum.

arkadaşlar yenı versıyonumuz hayırlı olsun .

sitemizin yeni yüzü herkeze hayırlı olsun

Öncelikle emeği geçenlere teşekkürler

yeni forum, un güzelliği bütün arıcılarımıza, ve arılıklarımıza yansıması dileğiyle

Emeği geçenlerin ellerine sağlık ,herkeze hayırlı olur inşallah

Harika olmuş. Elinize, emeğinize sağlık. Yeni yüz, gözleri yormuyor, okuması daha kolay.
Çok teşekkürler.

güzel olmuş emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.

Hayırlı olsun

Eskisinden çok farklı değilse de bazı yenilikler güzel olmuş

Emeği geçenlere teşekkürler…

Forumun yenilenmiş haliyle, arıcılık adına doğruları bulup uygulamayı hedef edinmiş arıcı dostlara yararlı olmasını dilerim.Emeği geçenlere teşekkürler.

Zafer, üst bannerı sırf senin arkadaş böyle cansız renksiz resimsiz site mi olur diye eleştirdiği için yaptım :slight_smile:

Gri olan arka plana da hareketli bir gökyüzü çaktım ama fazla dikkat dağıttığı için griye geri döndük.

Senin arkadaş yine olmamış derse, banner kısmına çiçekten çiçeğe gezen arı animasyonu koyacağım :slight_smile:

Sitemizin yeni teması hayırlı olsun,eskisi benim kapatmış olduğum sitem gibi soluktu amma bizleri idare ediyordu bir çok arkadaşımız acemiliğini bu sitede gidermiş ustalaşmıştı. :smiley:
Neyse artık buradan daha mutlu ve güzele doğru diyelim. :-*

herkese hayırlı uğurlu olsun…çalışmalardan dolayı teşekkür ederim…

Benim arkadaşın foruma girdiği yok ki varsa yoksa facebook

Bir gün girerde yeni forumun farkına varıp fikrini söylerse iletirim sizlere :slight_smile:

Allah cc hayırlı uğurlu eylesin.

Kenarlarda kalan boşluklar biraz fazla gibi.

arkadaşlar forumu açtığımda eski versiyonla açıyor, ama cahit beyin verdiği bu adrese https://www.aricilik.gen.tr/index.php tıklayınca yeni sayfa geliyor,kapatıp tekrar açınca yine eski sayfa geliyor.inşaallah yarın düzelir.

Mustafa Bey,

Kenarlardaki boşluklar monitör büyüklüğüne göre değişiyor. Küçük monitörlerde az boşluk, büyük monitörlerde çok boşluk kalıyor. Hesap en küçüğüne göre yapılmış. :slight_smile:

Yeni forum hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Süper, emeği geçenlere teşekkür ederim.