YENİ FORUM

Gelen mesajlarda türkçe karekterler farklı görünüyor.

Hoş bir tasarım.

Hayırlı olsun.

hayırlı olsun ben beğendim.

hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun  10 numara 5   yılzlı

çok güzel olmuş :wink:

emeğinize sağlık. HAYIRLI OLSUN…

maşallah çok iyi ve güzel olmuş
emeği gecen herkesten
Allah razı olsun

forum giriş sayfası çok havalı olmuş.yeni bir bahar sezonuna girerken yenilenmiş bir forum arıcılarımıza yakışır.hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun, arkadaşlarımızın beyinlerine, ellerine sağlık.

Zafer, Sefer’e de ki!

Gen.Tr forumda çok ucuz kovanlı arı satış ilanı vermiş birisi diye…

Arılar 10 çerçeve ve kovanlarda otomatik bal musluğu varmış deyiver…

Bütün arkadaşlarıma güzel temennileri için teşekkür ediyorum.

Yaş ilerleyince yeni şeyler öğrenmek zorlu bir süreç oluyor. En basit bir şeyin mantığını çözmek için saatlerce uğraşmak gerekebiliyor.

Çok kolay çözülebilecek bir süreç benim için epey zorlu ve baş ağrıtıcı oldu.

Ama beğenilmiş olması bütün yorgunlukları unutturuyor :slight_smile:

Çok güzel çok beğendim elllerinize kollarınıza sağlık hayırlı olsun.

Arkadaşlar yeni arayüz hayırlı olsun. Renkli olunca daha güzel olmuş. Emeği geçenlere çok çok teşekkürler.

Forumun yeni şekli hayırlı olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler. :slight_smile:

Yeni forumumuz hayırlı olsun, emeği geçen herkeze çok çok teşekkürler .

Emeği geçenlere çok çok teşekkürler…

emeği geçenlerden Allah razı olsun. ;)çok güzel olmuş…

eskisine gözlerimiz aşina olunca yenisine alışmakta biraz zorlanacağız.
Ama güzel olmuş.Hayırlı olsun

Forumu açınca Haberler başlığı altında şöyle bir yazı görüyoruz:

• Yeni forumumuz yeni versiyon ile yoluna devam ediyor. Hayırlı olsun.

Bu sayfaları okurken dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlar versiyon yerine başka bir sözcük yazmışlar.

Forumumuzun yeni yüzü hepimize hayırlı olsun. Biraz inceledim harika olmuş. Teşekkürler.

sitemizin yeni yüzü herkeze hayırlı olsun

Arkadaşlar yeni arayüz hayırlı olsun. Renkli olunca daha güzel olmuş. Emeği geçenlere çok çok teşekkürler.

Bu yeni yüz sözcüğü arkadaşlarımızın forumu açıp değişikliği görünce akıllarına ilk geleni dillerinin döndüğü gibi söyleyip yazıverdikleri bir sözcük olsa gerek. Bence yeni yüz ya da arayüz sözcükleri versiyon sözcüğünden daha anlaşılır bir sözcüktür.

Forumun yeni görünümü için büyük emekler veren yönetimiz de:

Gözden kaçan sorunlar varsa gün içinde bunlara müdahale edip çözeceğiz. Arkadaşlardan ricamız gördükleri sorunları bize bildirmeleri.

Şeklinde yazmış. Forumun yeni yüzü düzenlenirken zaten bazı yabancı sözcükler yerine Türkçe olanları kullanılmış.
Çokça kullandığımız polen, propolis, mesaj yerine çiçektozu, arı sakızı, ileti sözcükleri kullanılmış.
Aynı şekilde çokça göze çarpan ve Türkçeleri kullanılsa daha anlaşılır olacağını düşündüğüm birkaç sözcük daha aklıma geldi.
Versiyon: Yeni yüz veya ara yüz,
Profil bilgileri: Kişilik bilgileri
Favori konularım: Sık kullandığım konular veya ilgilendiğim konular
Kategori: Konu, alan
Moderasyon: Yönlendirme
Forum: Forumun Türkçe karşılığı aklıma gelmiyor. Ayrıca radyo, tren gibi dilimize yerleşmiş bir sözcük.

Bu konular ile ilgilenen diğer arkadaşların da görüşleri alınarak ilk bakınca gözümüze batan yabancı sözcükler yerine daha anlaşılır olan Türkçe karşılıkları yazılabilir.

Doğanın kirlenmemesi için, arı ürünlerimizin kalıntısız olması için gereli özeni gösteren arıcı arkadaşlarımızın, dilimizin de yabancı sözcüklerden arınması için gerekli inceliği göstereceklerine inanıyorum.

Üniversitenizin hazırlık sınıfına kayıt yaptırmış bir üyeniz olarak öncelikle bu formu hazırlayan ve bu formda bilgilerini ve görüşlerini paylaşan siz arıcı dostlarıma, bu formu yeniden düzenleyip bizlere sunan herkese sonsuz saygı ve selamlar.Hayırlı uğurlu olsun. Ellerinize salık.

emeği geçen herkese teşekkürler, selamlar