Eee küfürmü etmişim size ??? Siz bence kendinizi bir arkadaşlık sitesinde sanıyorsunuz cinsiyet yaş vs merakınız bundan sanırım hayır anlamadığım sanki Fenerbahçe Galatasaray maçı kaç kaç diye sormuşum gibi davranıyorsunuz ! Bu kadar yanlızlık çekiyorsanız biraz insan içine karışın böylelikle gereksiz muhabbetinizle forumu meşguln etmiş olmazsınız
birazdaha ukalalık yaparsanız,
bizim faraday kafesine girebilirsiniz.
ya teknik arıcılık kurallarına göre hareket edersiniz yada sadece ziyaretçi konumuna girersiniz,
bunuda bir tehdit olarak algılamayın,
sizin gibi yüzlercesi böyle afra tafra yüzünden seyirci konumunda.
eğer forumdan faydalanmak istiyorsanız
oturun bol bol okuyun,
okudukça bilgilenirsiniz
bilgilendikçe saygılı olmayıda öğrenirsiniz
şunuda açıkça söyleyebilirim
forumda kimseyle sizin kadar polemiğede girmedim.
kırmızıya aldığım cümlenizde kendinizi tarif etmişsiniz,
böyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Size cvp vermiyorum çünkü diğer arkadaşlara saygısızlık oluyor lütfen sizde açtığım konulara o yada bu şekilde cvp yazmayın
Diğer formlara göre bizim formda saygı sevgi yeterince var temiz olan formun itibarını kirletmeyin lütfen
Bence moderatorumuz bu diyaloglari bu basliktan kaldirsin.Konu icerigini inceleyenlere sikinti vermesin.Yeni uye arkadaslar; Biraz saygi…
Yabancı klavye kullanaların dikkat etmesi gereken bir durum.
“İnceleyenlere rahatsızlık vermesin” diye de yazılabilirdi.
Sayın : ionya. Açılan konuya ( o yada bu şekilde cevap yazmayın ) diyen bir üyeye arılıklar bölümünden sorumlu olan modaröter olsanız siz ne düşünürdünüz
Mustan35 konuyu kapattık lütfen uzatmayalım…
Sayın Ionya,
Çırak adayı olduğunuzu belirtmişsiniz.
Usta - çırak ilişkisi, her şeyden önce karşılıklı saygı çerçevesinde gelişir.
Forum kültürü, siz ister benimseyin ister reddedin, karşılıklı saygı çerçevesinin dışına çıkılmasını hoş görmez.
Burası, eğitim düzeyi, toplumsal statüsü ne olursa olsun bütün arıcıların paylaşım alanı olarak ülkemiz arıcılığında önemli bir yere sahip bulunmaktadır.
Sizin sorularınıza verilen cevaplar, sadece sizin için değil, şimdi veya gelecekte benzer soruyu sorabilecek onlarca, yüzlerce arıcıya verilmiş cevaplardır.
Dolayısıyla, “sizde açtığım konulara o yada bu şekilde cvp yazmayın” biçiminde tezahür eden “Top benim değil mi oynatmıyorum” tarzındaki yaklaşımlara sıcak bakmıyoruz.
Sayın Tural, bir moderatör olarak profilinizi düzenleme talebinin gerekçelerini açıkça ifade etmişken cevaplarınız doğru olmamış.
Tercih sizin…
Valla ben bişi yapmadım. Kendi gitmiş. ![]()
Dostlar bugün oğulun çıkmasına denk geldim.Bende yakın bir yere konsun kaçmasınlar diyede üzerlerine bol bol su sıktım.Oğul dala kondu.anayı göremedim?Acaba ana arı kovanda kaldımı?
Ana arı çıkmadan oğulmu çıkarmış.Ana arıyı görmemeniz normal ana çiftleşmemiş vede kovan önüne silkelenmeden görmeniz çok zor.